Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi időm van igényelni az...

Mennyi időm van igényelni az önkormányzat által adható szülési támogatást?

Figyelt kérdés
Kispesten lakok, tudom, hogy adnak, csak nem tudom, hogy mennyi időm van beadni a kérelmet a gyermekem megszületése után. Köszönöm :)

2013. márc. 22. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem pár hónap, félév. összeget tudsz esetleg? a neten sem írnak róla semmit. .
2013. márc. 22. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:

25 és 30.000 Ft között van valahogy, pontosat sajnos nem tudok. Mondjuk a legtöbb helyen azt olvastam, hogy 28.000 Ft, de úgyis az a biztos, amit majd mondanak.

Amit a MÁK (Magyar Államkincstár) ad támogatást arra 6 hónapod van, hogy igényeld a gyermek születésétől számítva. Csak nem biztos, hogy ez az önkormányzati támogatásnál is így van...

2013. márc. 23. 07:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ennyit írnak a honlapon.

[link]

Szerintem hívd fel őket holnap.

[link]

2013. márc. 24. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, a honlapot én is láttam, csak mivel ott nincs arról infó, hogy meddig igényelhetem, gondoltam megkérdem a publikumtól. Még ráérek, de majd felhívom őket. Köszönöm! :)
2013. márc. 24. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Nah, megérdeklődtem emailben! :)

Hátha másnak is hasznos lesz, leírom!

Az egyszeri anyasági támogatás pontos összege 25.650 Ft. A támogatás megállapítását a gyermek megszületését követő hat hónapon belül lehet kérni a szociális és gyermekvédelmi irodánál.

2013. márc. 25. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!