Miskolcon hol lehet venni olyan cuccot, amibe apuka beöltözik, hogy bent lehessen a szülésnél?
Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 19:22
11/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
Amúgy én is hétfőn megyek NST-re. :)
2013. márc. 23. 20:40
12/15 anonim válasza:
mikorra van időpontod? én 7:20-ra megyek, de gondolom te nem vagy mazochista, h. ilyen korán kelj :)
13/15 A kérdező kommentje:
Először én is reggel jártam (az első gyerekkel), most viszont már jobb a dél körüli időpont, így tuti, hogy oda is érünk. :D
2013. márc. 24. 19:16
14/15 anonim válasza:
szia! nah megkérdeztem a dokimat,be lehet menni nem ott vásárolt ruhában is, csak normális anyaga legyen,ne hálós,átlátszó,mert le kell alóla vetkőzni.
csak egy baj van,egy gyógyszertárban sem árulnak.. omkerben meg azt mondták,hogy amit ők árulnak,az nem steril... így bajban vagyok, úgy látszik helyben fogjuk megvenni... :S
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, ez nem túl jó hír.
Mondjuk erről nem írt a hozzászóló a belinkelt kérdésben.
Mindegy. Legalább a látogatási tilalmat feloldották! :)
2013. márc. 25. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!