Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mennyire csúnyult...

Szülés után mennyire csúnyult meg a tested? A bőröd sokkal rosszabb lett, mint volt? Hasad visszanyerte eredeti méretét vagy nagy maradt? Szexnél ez zavart téged? Férjed mit szólt hozzá?

Figyelt kérdés
bocsi a sok kérdésért, de mire ezeket külön külön kiírnám.. :D
2013. márc. 20. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Az én hasamon több a csík,mint egy zebrán,és 4hónap elteltével is akkora,mint egy 5hónapos terhes hasa.
2013. márc. 20. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
az én hasam a 3. gyerek után már nem a régi,nagy és lóg a bőr is,pedig nem vagyok kövér,de a lányos alkatom azért eltűnt már sajna,a mellem nem nagyon változott,pedig mindet szoptattam,a kicsit még most is
2013. márc. 21. 00:15
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Ez kizárólag alkati kérdés.

Én alapjában hízékony vagyok. Első gyerekemnél sokat híztam, szülésnél lement, viszont a szoptatása alatt ismét rengeteget híztam. Nem is tudtam lefogyni. Aztán jött a második baba, vele keveset híztam, szülés után 1 héttel már nem volt rajtam plusz kg, csak a terhesség előtti felesleg.

Bőröm nem repedt, viszont a hasam nagyon megereszkedett, megnyúlt, de nem csíkos. Cicim is lógósabb lett, de még szoptatok, feltételezem, h. még jobban fog lógni a végére.

Más testrészeim jobban néznek ki, mint a 2. terhesség előtt (fenekem, combom, arcom), de a hasam nagyon gáz. Már megfordult a fejemben, h. ha nem fog visszamenni (tornázni csak szopi után, most 5 hetes a babám), szóba jöhet egy hasplasztika.

2013. márc. 21. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
A cicim picit megereszkedett szerintem (férjem szerint hülye vagyok és bebeszélem magamnak), kg-ra ugyanannyi voltam mint terhesség előtt (azért írom hogy voltam, mert most vagyok 8. hóban a másodikkal, úgyhogy most több vagyok :-) ), a hasam olyan plötyi volt szülés után, meg is ijedtem, hogy olyan marad, de kb. 1 év alatt visszarendeződött. Csíkom nincs (illetve 2 db kb. 1 cm-s pici csík lett a hasam legalján, de azt bugyi takarja, és el is halványodtak rendesen), bőröm nem veszem észre, hogy változott volna. Ami zavar, hogy kicsit tágabb vagyok mint szülés előtt, de meg is beszéltem a dokimmal, hogy a második baba után (többet nem szeretnénk) "visszaállítja az eredeti állapotot" egy pici plasztikával. azt nem tudom, hogy a második után milyen lesz a cicim, hasam, de ha nagyon zavarna a kialakult állapot, én nem zárkóznék el esetleges plasztikától sem.
2013. márc. 21. 15:40
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Én 4 hete szültem. Csíkos vagyok ami ráncos is. Nem merem megmutatni a páromnak. A melleim nem bírom, hogy egyfolytában kemény aztán puha kemény puha.. ugye a tej. A hasam nem nagyon akar visszamenni. A szeméremdombom sehogy sem tudom még mindig megnézni :( Lóg az egész. 29 kg-ból 9 maradt rajtam. 2 hét alatt lement az a 20 kg pedig 5 kg-val kevesebben jöttem ki a kórházból.
2013. márc. 21. 19:40
 16/16 (L) Bella (L) ***** válasza:
89%
a hasamon a bőr lóg, nem húzódott vissza sajnos, és a striák is megmaradtak. a mellek a szép kis formásból egy lógó tejes-zacsi lett. Ronda az egész, ráadásul otthon ülsz, szoptatsz, egyfolytában éhes vagy, és zabálsz...ble:)
2013. márc. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!