Condyloma szemölcsök miatt programozott császár? És utána kezelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt valaki, akit császároztak condylomák miatt? És hogyan kezelték utána, hogy elmúljon? Illetve mennyi idő múlva múltak el a szemölcsök?
Én Isoprinosine-t szedek, helyi kezelést majd csak a szülés után tervez az orvos. Köszi előre is!
37 hkm
2013. márc. 20. 15:40
11/16 Ancsa1983 válasza:
Sziasztok!én 29éves nő vagyok! Van 2 lányom egy ik 5 éves a másik 4! 2011 áprilisában abortuszon voltam és utánna kezdődtek a gondok! Előjött nálam egy két szemölcs/kondiloma/! Elsőnek csak kivül,szerencsémre belül nem igazán sok volt de talán magától elmult!2011 juniusában elmentem dokihoz mert furcsa volt hogy nem multal el,én még akkor nem tudtam hogy mi lehet az! 10dik éve vagyok a párommal!Juniusban elmondták hogy mim is van és teljesen el voltam képedve mert ugy adták elő nekem hogy ez csak is sexuális utón terjedő virus,és juniusban le is müttettem,altattak szóval nem érzetem semmit,de utánna gyorsan visszatért ujra és ujra,közben kiirták a Condyline 5mg oldatot az néhány helyről le is szedte,volt a páromnak is és ő is kente,de neki elmult azt hiszem neki azóta csak egyszer jött elő,de megint kezelte és rendbe jött! Voltam bőr és nemi beteg gondozonál,de ott ugy kezeltek mintha valami véres Cafka lennék és szinte bemagyárták hogy én biztos sexelek mindenkivel! Ott megtagadtam a kezelést mert nekem 2 sima szülésem volt és pont a gátamnál is voltam szemölcsök amik alajáraton is fájtak,és a fagyasztást azt a fájdalmat még nem birtam volna elviselni hiszen olyan lenéző fejet vágott ott mind a kettő doktornő,hogy nem birtam volna visszamenni,igy az altatásos modszert választottam! Az első gyermekeket fogadott orvosnál szültem, és leműtötte ezeket,de furcsa modon gyorsan visszatértek ezek a szemölcsök! Később választottam egy másik orvost,idősebbet és szintén az is megcsinálta kb fél évre rá,de az amit ő csinált ott már mindjárt 5 hét volt a gyogyulás ideje,mert pláne begyulladt!Azt tudni kell rolam hogy nekem a legsterilebb dolog ezköz sem steril,én nagyon érzékeny vagyok! Nekem a condyline oldal bevál kivéve egy két szemölcsöt leszámitva mert azokat hiába kenem nem mulik el,ritkán még a csiklómnál is van,az a legrossabb!Most viszont nagyon nagy szükségem lenne már a condyline oldatra és egyszerüen nem lehet kapni,borzalmasan kétségbe vagyok esve hiszen pont most találtam egy munkahelyet szóval nem tehetem meg hogy mostmeg kihagynék egy napot a mütét miatt!Mert egy két szemölcs az már nem gáz számomra,azt már megszoktam de a többi meg csak nől,nől és nől!!Félek hogy nagyon elterjed mert nem tudok venni oldatot! Az immunerősitőt én is szedtem de nem ért semmit! Én már 2 éve szenvedek ezzel és az én gyanum az miután az abortuszom volt!Ha valaki tudja h hol tudom már beszerezni az oldatot segitsen,már hozzászoktam a kenegetéshez is,de most nincs!! Bács kiskun megyében lakom!
12/16 anonim válasza:
Szia! Ha nem kapsz Condyline oldatot, ajánlom neked a Wartec oldatot. Ugyanaz mint a hatóanyag, csak ez kék színű, meg is festi a szemölc7söt és műanyag pálcika van hozzá. Dokid nem mondta? Vagy recept nélkül tudtad venni a condyline-t?
Jobbulást!
13/16 anonim válasza:
na megvan a hpv eredmény. hpv dns jelenlét de meghatározhatatlan hogy melyik. hpv na. hihetetlen. megint jön a kérdés, ez most hogyan? monogám kapcsolat, 1999 óta.. vállaljak gyereket vagy se?? :(
14/16 anonim válasza:
Sziasztok! Nalam 2012 januarban talaltak condylomat,irtak ra condiline ecsetelot, ami semmit nem használt, kesobb kaptam wartec kremet attol elmult az osszes. 2012 decemberben kiderult,hogy terhes vagyok,viszont talaltak mehszajsebet ami eossz allapotban volt es muszaj volt megmuteni ezert az orvos javasolta az abortuszt. 2013 februarban voltam abortuszon,2013 aprilisban pedig LOOP konizaciot csinaltak a mehszajseben. 2honnappal a mutet utan javasolta az orvos a mehnyakrak/hpv elleno vesooltas beadatasat (60000ft volt). Utana 2evig tunetmentes voltam. 2015 oktoberben csinaltak cytologiat,nem lett jo az eredmeny de az orvos azt mondta,hogy nem veszes a helyzet,ezert nem csinalnak semmit,majd fel ev mulva ismetlik meg a cytologiat. 2016 januarban megtudtam,hogy babat varok, majd marcius 3-en veres folyasom volt ezert rohantam az ugyeletre. Ott egy masik nogyogyasz kozolte,hogy nagyon ronda mehszajsebem van (megint). Elmentem a sajat orvosomhoz a 12. Hetes UH-ra ahol elmondtam neki a tortenteket. Azt mondta,hogy tudja mi a helyzet velem de terhesseg alatt nem mut meg majd csak szules utan. Kozben kijott rajtam megint 2db condyloma szemolcs,erre is azt mondta,hogy nem lehet semmit sem kezdeni veluk amig nincs meg a baba. Attol felek,hogy a mehszajseb miatt nehogy baja legyen a babanak. Az orvos nem igazan mondd semmit, a neten olvasgattam,meg a vedono is azt mondta,hogy szerinte csaszar lesz belole,es attol is nagyon felek. A tortenethez hozza tartozik,hogy 5eve ugyanaz a parom,nem voltam senki massal. Az evek alatt vegig volt folyasom, meg candidam is es soha semmijen kremtol vagy antibiotikumtol nem mult el rendesen,dietaztam is,grapefruit cseppeket is szedtem stb de minden hiaba. Ennyi baj mellett felek,es tanacstalan vagyok. Volt mar valaki ilyen komplikalt helyzetben?
15/16 anonim válasza:
Sziasztok,sajnos nekem is ez a betegségem több mint 2 éve :( egy jelent meg borotválkozás során amit persze tovább vittem,fél évig nem is kezeltettem, condyline oldat leszedte őket,de azóta is visszatér :( azt mondják nem lehet kezelni, azóta nincs is kapcsolatom,így h is lehetne? Teljesen tönkre tette az életemet,egyébként előtte se volt csak két szexuális kapcsoaltom ,de mindkettő tartós kapcsolat volt. Nagyon el vagyok keseredve,létezik olyan ember aki meggyógyult? most kezdtem az iso-t szedni remélem segíteni fog :(
16/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem maradt 2db bontatlan doboz isoprinosinem, eladnam. 2000/doboz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!