Császár után hogyan lehet tusolni?
Figyelt kérdés
Valószínű császározni fognak és érdekelne, ki hogy oldotta meg a fürdést. Mert tudtommal nem érheti víz a heget, hogyan lehet ezt megoldani? Nem vagyok valami kreatív:))2013. márc. 17. 19:56
1/9 anonim válasza:
Seb alatt zuhanyoztam, felette pedig ugy hogy behajoltam a csap fole es kezzel mosdottam. A derekamra pedig torolkozot tekertem. Egesz jol mukodott de azert nagyon vartam hogy vegre rendesen lezuhanyozhassak.
2/9 anonim válasza:
Szinte kizárt dolog, hogy úgy tudjon az ember megfürdeni, hogy semmi víz ne érje a sebet, a lényeg, hogy ne legyen megáztatva a seb és nem érje sok víz. Én óvatosan tusoltam és rajtahagytam a kötést, így ha ment is oda víz, akkor inkább a kötés kapott belőle és nem közvetlenül a seb, utána meg minden fürdés után mentem átkötöztetni. Aztán mire a 7. napon jöttünk haza a kórházból, a varratot is kiszedték és már be is gyógyult a seb.
3/9 anonim válasza:
Kis törölközőt bevizeztem, azzal mostam le magam fent, lent meg a tussal.
6/9 anonim válasza:
Amíg be van kötve nem éri víz. Ha már nincs bekötve, akkor átfolyhat rajta, csak ne áztasd. De majd a doki megmondja varratszedés után, hogy milyen az állapota.
7/9 anonim válasza:
Gyógyszertárban vegyél vízálló kötést (ha elmondod, mire kell, fogják tudni). Áztatni így sem szabad, de pár fröccsenésnyi vizet kibír.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és gratula a babákhoz.:)
2013. márc. 18. 21:44
9/9 A kérdező kommentje:
Mégsem lesz császár, mert a mai uh szerint fejvégű lett a kisfiam:)
2013. márc. 20. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!