Lehet, hogy ma beindul a szülésem?
40+4 hetes kismama vagyok és ma 11 körül volt 2 nagyon erős fájásom 15 perc különbséggel. Azt hittem már megyünk szülni, de azóta nincs ilyen fájásom, csak enyhe és keményedek. 2 ujjnyira vagyok nyitva, ez jó? Ezzel is beljebb vagyok, nem? Nagyon reménykedem az estében, hátha beindulna. Egyébként holnap be kell feküdnöm a kórházba :(
Köszi!

Jaj, de jó neked:)
Igen lehet:)
Lépcsőzz sokat az segíthet:)
Könnyű szülést és boldog babázást!!!!
Szorítok neked!

Szexeljetek egyet, a sperma hatására beindul!
Nem kell félni, a doki nem fogja észrevenni, mert úgyis kesztyűvel nyúl be, ráadásul folyik ott még mindenféle más kutyafüle is majd. :-D

Szia.szülés elött megszünt minden eddigi fájásom,és olyan jol voltam mint még soha.el is kezdtem takarítani,meg minden,aztán délutánra hírtelen megindultak a fájások,pillanatok alatt,rendszeresek lettek,és estére már 7-8 p fájásaim voltak.Éfélkor mentünk be a korházba 3 p fájásokkal,5 ujnyira voltam kitágulva akkor.3 és fél óra múlva meg volt a babám.Könnyű és gyors szülést kívánok neked.Azt nem mondom,hogy szívesen lennék a helyedben,mert nagyon nem,de ismeretlenül is szorítok neked,és ird már meg,hogy mi volt a vége.kitartást.
ui:ha otthon szeretnél vajjudani, és csak késöbb akarsz bemenni a korházba akkor javaslom a melegvizes fürdőzést.Nagyon segítí a tágulást és enyhítí a fájdalmat.Amikor bent elmeséltem a szélésznőnek ő is azt mondta,hogy jol tettem.

Lépcsőzés, szex :)
Hajrá! Könnyű, gyors szülést kívánok!

A lépcsőzés nem jó! Az oxigén a babának kell, ilyenkor már úgyis nehezen viseli a várandós szervezet a megnövekedett vérmennyiséget, nem kell még ezzel is terhelni!
Szex, meleg vizes fürdő, esetleg a bimbó ingerlésével több oxitocint tudsz felszabadítani, ami simaizom összehúzó hormon.
Első szülésnél ahogy lejjebb megy a poci, onnantól néhány óra, fél nap a szülés beindulása. Én mennék helyetted :))) szerettem a szüléseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!