Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnapelőt jöttünk haza a...

Tegnapelőt jöttünk haza a babámal. Császáros voltam. Meddig lesz ennyire nehéz az itthoni tehendők?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
18 hós a fiam, és nehezebb mint volt... Épp tegnap panaszkodtam, hogy nemtom más hogy csinálja, de én már a végét járom. No,de te nyílván arra gondolsz, hogy mikor leszel jobban. Ha elmúlik a mensid, összehúzódk a méhed jobb lesz. Legalábbis nekem így volt. Szoptass minél többet, és annál hamarabb gyógyulsz. Nekem olyan bő hét volt asszem. Kitartás, és gratula a babához.
2009. szept. 16. 12:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Hüha köszönöm a válaszodat.Hát igen kisgyerek kis gond nagygyerek nagy gond ahogy szokták mondani:)
2009. szept. 16. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem fél év volt a teljes gyógyulás. Az első hónap volt borzalmas, semmire sem volt időm, mindenem fájt. Ha teheted, csak a babáddal foglalkozz, szoptasd, babusgasd, pihenj. A többi teendő ráér, még ha úgy is érzed, minden felhalmozódott most körülötted.
2009. szept. 16. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a sebed miatt kérdezed, akkor hamarosan. Én legalább is hamar rendbe jöttem. Két héttel a hazaérkezés után már mindent ugyanúgy tudtam csinálni, nem fájt. Szerencsére azóta soha nem fájt, pedig már 1 év eltelt.

Ha az időhiány miatt kérdezed, akkor sok vigasztalót nem tudok mondani. Kislányom elmúlt egy éves, azt mondom most értem magam utol, már mindenre van időm, amire akarom. Olyan 8-9 hónapos korától volt kicsit könnyebb, mióta nem helyhez kötött a kislányom, hanem követ.

2009. szept. 16. 13:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:)
2009. szept. 16. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem borzasztó volt az első 2 hét a korház után, mert a babámat még nem engedték ki a korházból velem együtt, ezért nekem kellett bejárni hozzá szoptatni. Minden nap hajnalba keltem és késő este értem haza. Kocsival mentünk, de még igy is majdnem belehaltam a mozgásba az első napokban, azt hittem szétszakad a sebem. Nagyon megerőltető volt hogy az első napokat nem otthon tölthettem pihenéssel, hanem a korházban egy széken ülve két szoptatás között. De később minden könnyebb lett napról-napra, főleg amikor már a babát is kiengedték akkor már úgy éreztem semmi bajom sincs. Türelem, 1-2 hét és elmúlik.
2009. szept. 16. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Uristen szegénykém nem lehetet egyszerű neked:(Köszönöm a válaszodat:)
2009. szept. 16. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!