Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Félek a második szüléstől-...

Kerria kérdése:

Félek a második szüléstől- mesélnétek nálatok hogy s mint volt?

Figyelt kérdés

A problémám:

- az elsőnél nem féltem, nem tudtam mitől is kéne

- most ugye a második lesz, és az első komplikációi végett aggódom, félek...

Bővebben:

-kislányomnál nem maradt semmi magzatvíz odabent, így a szülőcsatornán nem tudott "csúszni"

-nyakára 2szeresen rátekeredett a köldökzsinór

-életjelei egyre csökkentek, de mivel már kifelé tartott így rásegítettek

- vákum, és felülről (hasam) nyomása

- fájásokat nem éreztem, egy állandó, görcsös hasfájás volt

A gyorsaság miatt nem panaszkodom, mert attól a pillanattól, hogy elküldtek burokvizsgálatra, odáig hogy kezemben a babám eltelt 5 óra.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2013. márc. 17. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs mitöl félned,az orvosok tudják mi a dolguk.szerintem ha félsz azt a baba is megérzi és annál nehezebb lesz a szülés.Én is a második babámat vároom,az elsőnél 24 óráig vajudttam.:D
2013. máj. 5. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első szülésem nem sikerült valami jól. Bár komplikációk nem voltak, mégis problémás volt. Nem tágultam, így oxit kellett bekötni. Baromira fájt és nagyon sokáig tartott (13 óra). A kitolás is hosszú volt. Na meg a varrás... mindenhol repedtem ahol csak lehetett. Pedig kicsi volt a lányom.

Ezek után nem csoda, hogy tartottam a szüléstől.

Végül nagyon pozitív lett! 3 óra volt az egész az első fájástól 2:05-kor értünk be a kórházba és 2:26-ra meg is született a fiam. Nagyobb volt, mégis gyorsabb és kevésbé fájt. Repedésem sem lett.

Szóval hajrá, menni fog, nem kell félni!

2013. máj. 6. 13:35
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, belátom, ha félek még rosszabb lehet...

jaj, de jó ilyen pozitívakról olvasni :) Köszönöm. Ezekből hatalmas erőt tudok meríteni!

2013. máj. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!