Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol lehet kapni Tena Lady...

Hol lehet kapni Tena Lady Super betétet, egyáltalán kell a szuper?

Figyelt kérdés
Gyógyszertárban volt szuper, de csak 30db-os. Az túl soknak tűnt.
2009. szept. 16. 08:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha szülés utánra kell,akkor bármilyen inkontinenciabetét megfelel, én a DM-est használtam,tökéletesen megfelelt.Amúgy meg a 30 db nem sok,hiszen akár 6-7- db is kellhet egy nap:(
2009. szept. 16. 08:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Szülés utánra kell. Always éjszakai betétje esetleg jó lehet?
2009. szept. 16. 08:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia! Tena-t patikákban tudsz venni, szerintem nem jó az Always erre a célra. Én nem sokat használtam a Tenából, de az elején kellett bőven, és mivel szülés több kell jóval mint sima menstruációnál. Azt hiszem egyébként csak 30 db-os van, kisebb kiszerelés nincs is ebből a fajtából.
2009. szept. 16. 08:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem a normál is megfelelt,az is hatalmas.Az always éjszakait,én a 2-ik vagy a 3-ik napon kezdtem el használni.Szerintem nem kell a super,mert annyi ideig ugysem fogod ott hagyni,hogy tele legyen a normál.
2009. szept. 16. 08:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A szülésnél mindenre fel kell készülnöd.Én úgy gondoltam, hogy nem kell super méretű tena betét így normált vettem.De megbántam.Ugyanis a végbelemig repedtem és ott is véreztem.A normál betét nem ért végig így össze vissza kentem mindent.Nagyon kellemetlenül éreztem magam.Ha marad a betétből azt később elhasználhatod, pl. amikor mensesed lesz.Ki tudja akkor milyen erős vérzésed lesz. Én a helyedbe Super-t vennék.

Ja igen, gyógyszertárban lehet kapni.

Könnyű szülést kívánok!

5 hetes baba anyukája

2009. szept. 16. 08:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Én is supert vettem, és kellett is. Engem is vágtak amíg lehetett, így elkelt. Én ráadásul 5 hétig véreztem szülés után (jó nem kellett végig a tena), úgyhogy a 30db nem sok.
2009. szept. 16. 08:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia. Igaz én TENA lady extrát vettem, de az Auchan-ban. Nézd meg ott is és szerintem ha az Auchan-ban van, akkor Tescoban is lehet. Nézd meg ha a gyógyszertárban nincs olyan amilyet keresel.
2009. szept. 16. 08:59
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem kellett a szuper tena 3 napig szülés után. Még abból is kifolyt első napon...
2009. szept. 16. 10:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom a nevét, de nem a legnagyobbat vettük, mert a gyógyszerésznő szerint az eggyel kisebb méret is elég. Viszont a 30 darab semmi. Én 2 nap alatt elhasználtam, kellett még behozatnom a kórházba. Kb 1 hétig azt használtam, utána jó a sima éjszakai betét. Persze lehet, hogy nem mindenki vérzik ennyire. Nekem 4,17 kg-s babám volt, gátmetszéssel.
2009. szept. 16. 12:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én viszont azt mondom, hogy ha szükség lenne rá, a párodat is meg tudod kérni, hogy vegyen neked tena ladyt. Én saját tapasztalatomból kiindulva azt mondom várd meg, mire lesz szükséged, azt ha kell, apuka pikk-pakk beszerzi. Nekem össz-vissz 7 db tenám volt, ez még sógornőmnek maradt meg. 5 darabot használtam el belőle, pedig nekem is volt gátmetszésem és még repedtem is. Átváltottam az always éjszakaira, simán elég volt. Szülés utáni 4. nap pedig mikor mentem haza a kórházból már egy teljesen sima kis méretű, átlag menstruációhoz való betétet vettem és bőven elég volt. 11 napja szültem és úgy nézem most már talán a tisztasági is elég lenne.
2009. szept. 16. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!