Holnap megyek be és meg császároznak. Császáros anyukák leirnátok egy napotokat hogy hogy telt az elején? Nehezebb mint ha simán szültem volna?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 06:20
12/12 anonim válasza:
Szia! Első válasz írója vagyok:) Ma léptem a 15. hétbe a második terhességemmel. Tegnap elolvastam egy cikket a császár utáni teendőkről. Annyira megviselt, hogy rosszul lettem. Én tényleg rettegek a második császártól, nem tudom, hogy sokan miért akarják annyira, hogy egy komoly hasi műtétet végezzenek rajtuk. Nekem rémálom volt. Bár, ahogy az egyik hölgy írta, másnap már törökülésben csücsült. Szerintem a kismama fájdalom küszöbe a legfontosabb. Ha az nincs, akkor fáj. De nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!