Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap megyek be és meg...

Holnap megyek be és meg császároznak. Császáros anyukák leirnátok egy napotokat hogy hogy telt az elején? Nehezebb mint ha simán szültem volna?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 06:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Én is császárt szeretnék.
2009. szept. 17. 09:59
 12/12 anonim ***** válasza:
58%
Szia! Első válasz írója vagyok:) Ma léptem a 15. hétbe a második terhességemmel. Tegnap elolvastam egy cikket a császár utáni teendőkről. Annyira megviselt, hogy rosszul lettem. Én tényleg rettegek a második császártól, nem tudom, hogy sokan miért akarják annyira, hogy egy komoly hasi műtétet végezzenek rajtuk. Nekem rémálom volt. Bár, ahogy az egyik hölgy írta, másnap már törökülésben csücsült. Szerintem a kismama fájdalom küszöbe a legfontosabb. Ha az nincs, akkor fáj. De nagyon.
2009. szept. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!