Dr. Kiarash Bahrehmand (Dr. Kia) milyen származású?
Indiai.
A gugli a barátod, használd!
5 mp alatt megtaláltam...
Kedves Utolsó!
Én is azt hallottam néhány éve a kórházban, hogy perzsa. Akkor biztosan így van, ha már ketten is így tudjuk:-)
Azért csodálkoztam, hogy első válaszoló azt írta, hogy indiai. De csak azt találta meg, amit valaki írt Róla egy fórumon. Azért szerettem volna ha olyan válaszol, aki ismeri.Bár igazából teljesen mindegy a származása, csak kíváncsi voltam. Ő a legjobb nőgyógyász, akivel valaha találkoztam!
Köszönöm a válaszodat. Minden jót Neked!
1. vagyok
Egyszerűbb, ha megkérdezed a dokit.
Ha már itt tartunk:
Vajon Indiában élnek-e perzsák? Igen, pársziknak nevezik őket. Csak a magyar nem biztos, hogy tudja mi a párszi...
Sziasztok
Dr kia szerintem is perzsa é is úgy tudom engem 2012 ben császározottés a Meskhat dokival császározott 12 perc alatt :)
A legjobb páros szerintem :)
Kia meg a legjobb doki
Én megkérdeztem Tőle! Iránból jött, Teheránban született, és ott végezte az egyetemet is. A testvérét kísérte el Magyarországra, aki itt kapott ösztöndíjat, és annyira megtetszett neki az ország, hogy itt akart élni, dolgozni.
Teheránban a sűrgősségi osztályon dolgozott, de mindig nőgyógyász szeretett volna lenni, csak Iránban férfi orvos nem lehet nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!