Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Általában a szülésünk hasonlit...

Általában a szülésünk hasonlit az édesanyánk szüléséhez?

Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Az enyém annyiban hasonlított, hogy túlhordtuk a babákat.

Ő velem 25 órát vajúdott,nehéz szülése volt,43.héten, ezzel szemben nekem a 43.héten semmiféle szülésindítás nem segített, egy szem fájásom nem volt, így császár lett a vége (nem bántam)

2009. szept. 15. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Remélem, hogy igen, mert akkor nem fog sokáig tartani, és fájni sem fog annyira...
2009. szept. 15. 09:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is ebben reménykedek! Egyébként remélem, pár napon belül megtudom!
2009. szept. 15. 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk nem jött be...

Van ilyen nézet, hogy "öröklődik" a terhesség viselése és a szülés is, de nálunk mindkettő tök más volt-pedig van tesóm is...

2009. szept. 15. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Eleve nem lehet teljesen összehasonlítani, mivel akkor pont ugyanannyi idősnek kellene lenni, ugyanolyan babát kellene a pocakban hordani...

Szóval hasonló lehet, de nem ugyanolyan. Anyum már az első babát i gyorsan megszülte, míg én a másodikkal is dupla annyi ideig vajúdtam. Na jó, anyu 20 éves volt az elsőnél, én meg 26.

2009. szept. 15. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem,hogy majd anyukám szülésére fog hasonlítani az enyém,de valószínű,hogy inkább nagynanyáméra,mivel teljesen egyforma a testfelépítésünk,a magasságunk,még a cicink formája is...de még nem mertem őt megkérdezni,hogy mennyi ideig tartott milyen volt,ráérek még 1-2 hetet(valójában be vagyok tojva:D)...
2009. szept. 15. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Anyum enegem időre szült természetes úton én a lényomat túlhordtam és császérral születem.Asszem semmi hasonlóság nincs.:))
2009. szept. 15. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
A mi esetünkben igen nagy volt a hasonlóság...szinte percre pontosan ugyanannyi idő alatt szültem én a kislányomat, mint édesanyám engem, szerencsére rövid ideig tartott. Pedig anyumnak is én voltam az első babája, és nekem is a picikém. Össz-visz 3 óra 40 percig tartott. Mindenkinek ilyen gyors szülést kívánok!!!!!!!!!!
2009. szept. 15. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálunk nem hasonlított. Anyu tesómat 18 évesen szülte, engem 21. Tesómnál gyorsítót kapott, engem meg 1,5 órát vissza kellett tartania. Én 24 évesen szültem és hál' istennek semmi ilyesmi nem volt. Ami hasonló az a pocakunk mérete. Nekem ugyanolyan pici hasam volt, mint neki, annak ellenére, hogy én 9 hónapos terhesen 64 kilót nyomtam, míg ő csak 56-ot.

11 napos kistökös anyukája

2009. szept. 16. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
remélem, igen, mert akkor tudni fogom mire számítsak. Anyu öcsémnél is meg velem is(13 év korkülönbséggel) hamar szült, mindig a víz folyt el először, akkor ment a kórházba. Az öcsémnél a korára való tekintettel (34 volt) már császározták.
2009. szept. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!