Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit adtatok szüléskor a...

Mennyit adtatok szüléskor a dokinak?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül, ha nem sima szülés lesz, hanem császár?

Nem szültem még és kíváncsi lennék az árakra.

2013. márc. 14. 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem adtam pénzt.Tökéletesen elláttak így is.császárral szültem.
2013. márc. 14. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Dokifüggő,legjobb rákérdezni.Én 3 éve 70et adtam(császár volt sajnos,de az ár ettől független volt).
2013. márc. 14. 15:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Ja,és fogadott doki,ügyeletesnek nem adtam volna.
2013. márc. 14. 15:03
 4/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

elsőtöl kérdezném,h annál szültél, akihez jártál terhesség alatt vagy éppen aki ügyeletes volt?

2013. márc. 14. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
Mivel magándoki volt fix összeggel így annyit, amennyit kért, 150 ezret. Programozott császárom volt.
2013. márc. 14. 15:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Valamelyik magán doki megmondja, mennyit kér, mások nem. Hallottam már olyat, hogy aki nem mondja meg, annak a rendelési díja tízszeresét adják. Helyenként változó, mennyit adnak ill. kérnek, a a ti városotokban nemrég szült anyukáknál kéne érdeklődni efelől.

Mi két éve 100-at adtunk.

2013. márc. 14. 15:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Császárral szültem, és 100 ezret kért.
2013. márc. 14. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy magán vagy nem. Én sztk-ba jártam az elsővel is és most is. Nem adtam a szülésnél sem pénzt (ha megtehettem volna adok egy kisebb összeget a végén), így is elláttak teljes mértékben.
2013. márc. 14. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Magándokihoz járok, nincs fix tarifája (legalábbis nem mondta),csak annyit 'vár' el, hogy minden hónapban a terhesség alatt a magánrendelésre menj el (10ezer/hó), én császáros voltam, 60-t adtam Neki. De van olyan ismerősöm, aki 25 ezret tudott adni Neki, azóta is hozzájár és ugyanúgy foglalkozik vele is. Én most is hozzájárok a 2. terhességemmel. (Szeged)
2013. márc. 14. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Sima szülés. Budapest. 100ezer.
2013. márc. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!