Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha külföldön szülök a dokinak...

Ha külföldön szülök a dokinak szokás adni pénzt a szüléskor, mint otthon?

Figyelt kérdés
A korházi ellátás amúgy ugyanolyan mint otthon egy magánkorházban, a szülésért fizetni kell majd a korháznak, de az orvosomnak is kell ilyenkor valamennyit csúsztatni, vagy nem szokás?
2009. ápr. 1. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha Angliaban szulsz akkor nem szokas, sot nagyon csunyan fognak nezni rad, hogy mit akarsz. Ugyhogy azt ajanlom meg se probald. :) Ha nem itt elsz hanem valahol mashol akkor nem tudom.
2009. ápr. 1. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Azt nem tudom,hogy ott mi a szokas,mert nem irtad,hogy melyik orszagrol van szo,de itt Irorszagban minden ingyenes.Bar igaz ez nem magankorhaz volt ahol En szultem.Ettol fuggetlenul a dokinak adtunk penzt,bar azt mondjak itt nem divat,azert a doki siman eltette.Udv.egy 8 honapos kislany anyukaja!
2009. ápr. 1. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Szerintem ez csak Magyarorszàgon (elèg csùnya ) szokàs ès elvàràs.

Olaszorszàgban lakom ès amikor elmesèltem bàrkinek is ,hogy Magyaroszàgon borítèkozni kell a normàlis ellàtàsèrt, mindenki hülledezett ès ki volt akadva.

2009. ápr. 1. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem irtad,hogy hol elsz!En Ausztriäban elek,de itt szerintem hülyenek neznenek ha adnäk penzt!Akinek erröl meseltem,mindenki csak "tältott szäjjal bämult",mert itt ilyen nincs!
2009. ápr. 1. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni, Belgiumban fogok szülni. Remélem itt is hasonló a helyzet hogy nem kell külön fizetni, mert nem szeretnék kényelmetlen helyzetbe kerülni.

Azért valamilyen ajándékot illik adni, vagy azt se szokás?

Köszönöm a válaszokat!

2009. ápr. 1. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
En Gorogorszagban elek es allamiban fogok szulni,de meg igy is kb 1000 Eu-t szokas adni.... a vicc hogy ezt itt kevesnek mondjak....
2009. ápr. 1. 19:03
 7/8 octillery ***** válasza:
Belgium melyik tartományában élsz?
2009. ápr. 1. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Brüsszelben. Ahol a korház van az francia nyelvü terület.
2009. ápr. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!