Anyukák, valaki tapasztalt ilyet szülés után? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A lányom 6 hónapos. Amikor 3 hónapos volt,megjött a menstruációm. Azóta is minden hónapban dátumra pontosan megjött,és mindig borzasztóan erős volt,első 4 napban fél óránként cseréltem tampont-betétet és még az sem volt elég. Tegnap megjött,de csak olyan mennyiségben,mintha megvágtam volna magam. Ma már fáj is,de még mindig alig alig jön valami. Ez normális? mostanában egyébként is rosszul érzem magam,lehet,hogy valami nem stimmel? Vagy ez még belefér?2013. márc. 13. 07:22
1/22 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy szoptatok és nem szedek semmilyen hormontartalmú készítményt.
2013. márc. 13. 07:24
2/22 anonim válasza:
A védekezésröl nem irsz, igy lehetséges, hogy terhes vagy. A szoptatás nem akadályozza meg a teherbeesést, és ha nem védekeztetek óvszerrel vagy más megbiztahó módszerrel, akkor könnyen lehet, hogy babát vársz. A legegyszerübb, ha csinálsz egy tesztet.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy terhes vagyok,mivel a párom nem hajlandó velem szexuális kapcsolatot létesíteni csak kb. havonta egyszer,olyankor pedig védekezünk.
2013. márc. 13. 07:51
4/22 anonim válasza:
Szülés után nekem is nagyin erős volt az első 3 menszesz.Én nem szoptattam sajnos 6 hét után jött meg először.Császáros voltam.Idő kell mire a hormonok helyre állnak.Nagyon sok idő kellet mire regenerálódtam,most a kisfiam 8 hónapos de még menszesz után 1 hétig barnás folyásom van.De a nagyon erős a megszokottnál feltétlenül nézesd meg magad!!!A megszokottnál erősebb vérzés oka hátterében egyéb okok is lehetnek.
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Itt most pont az a baj,hogy egyáltalán nem erős,hanem szinte nincs is semmi. A terhesség előtt is erős menstruációs vérzésem volt,szülés után ez még erősebb lett,most is időre jött meg,de szinte nem is vérzek,és nem tudom,hogy ez problémát jelenthet-e. Feleslegesen nem szeretnék orvoshoz mászkálni mert nincs közel,és akkor vidékről kéne feljönnie a nagymamának vigyázni a kislányomra.
2013. márc. 13. 08:08
6/22 anonim válasza:
EGY szextöl is lehetsz terhes, föként ha a védekezés nem megfelelö valamiért - ezért elsö lépésben vennék egy tesztet.
Ha negativ és továbbra is megmaradnak a tüneteid, akkor viszont csak el kell menned nögyógyászhoz. (De oda el tudod vinni magaddal a gyereket, csak a vizsgált idejére kell a növérekre hagyni, az meg nem sok idö, és sokkal egyszerübb megoldás, mint nagymamát vidékröl elhivatni.
7/22 A kérdező kommentje:
Tesztet minden hónapban csinálok,egyébként óvszerrel védekezünk,de már kb. 2 hónapja nem szexeltünk,azóta ez a második mensim.
2013. márc. 13. 14:12
8/22 anonim válasza:
Kedves kérdező. Nyugi nincs semmi bajod,ha lenne valami már rég elő jött volna. Soha nincs egyforma mennyiségű vérzés. Valószínűleg be fog állni rendesen hisz szülés óta ez még csak a harmadik ha jól olvasom. Gondolom első babád és hidd el ahogy múlik az idő úgy fog változni a szervezeted. A férjed mitől fél? Miért nem nyúl hozzád?
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok =) Azóta megkaptam csőstül beindult,most meg szenvedek megint :D Kellett nekem hiányolnom =) ez a negyedik mensim vagy azt hiszem. 3 hósan megjött meg 4 hósan,5 hósan is,és most megint. Nem tudom sajnos miért nincsen szex,ez mostanában folyton vitatéma köztünk,fogalmam sincs mi lehet a baj =(
2013. márc. 13. 15:42
10/22 anonim válasza:
8.vagyok. Kérdezd meg a férjedet,hogy mi a problémája. Talán bent volt a szülésnél? Mert akkor szoktak a férjek meg változni. Tisztelet a kivételnek. Sajnálom,hogy így vagy ezzel a dologgal de ez pont az amit meg kell beszélni mert sok házasság ment tönkre ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!