Családi pótlék, anyasági mikortól?
2hete szültem!A múlt hét pénteken azaz a baba születése után 9.napon amikor, már megvolt a gyerek taj kártyája beadtam az anyaságihoz, és a családi pótlékhoz a kérelmemet hivatalosan!
A kérdésem: mikor utalják kb.ezt az egyszeri anyaságit?
És a családi pótlék kb.mikor jön?A családi pótlék innentől kezdve rendszeresen minden hónapban egy bizonyos napig érkezik?Hogy is van ez?
Köszi a válaszokat!
Pontosan 2013.03.08-án adtam be a kérelmeket!
Akkor előfordulhat, hogy a márciusi családi pótlékot az áprilisival együtt kapom?VAgy még ebben a hónapban megkapom az egyszeri anyaságit3márciusi családit hónap közben?
Köszi a válaszokat csajok!
Pontosan 2013.02.27-én hajnali 2:05-kor szültem/született a babám!2013.03.08-án adtuk be a kérelmeket!
Csak arra vagyok kiváncsi, hogy ha április elején kapom a családi pótlékot először, akkor két havit kapok, tehát a márciusit, és az áprilisit egyben???Vagy hogy van ez?
Az anyaságit mivel 1x jár, gondolom igénylést követően 2-3héten belül utalják...vagy rosszul gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!