Amnioszkópia után indult be vkinek a szülés?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem a 40. hetet, holnap megyek magzatvízvizsgálatra. Reménykedhetek, hogy beindul utána a szülés?2013. márc. 11. 20:06
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom én mindenkinek nyomtam egy zöldet!
2013. márc. 11. 22:40
13/17 anonim válasza:
Szia
Írd meg létszi milyen volt,és hogy mi lett utána én ma töltöttem a 40.hetet.Nagyon izgulok már.
14/17 anonim válasza:
Én is ebben reménykedtem.:) 7-ére voltam kiírva,azóta volt 4 aminoszkópia. Sajnos holnap reggel indítják az én kis drágámat. :)
15/17 anonim válasza:
Talán amiatt kezdődött,de már a 3.volt. :)
16/17 anonim válasza:
Én mindkét gyerekem túlhordtam, mindkettőt 41+4 napra indították. Addig - a betöltött 40. héttől- kétnaponta volt amnio, szóval én egypáron túlvoltam, és nem indította be.
17/17 A kérdező kommentje:
Na hát nem csinálta meg a doki, inkább elküldött áramlásvizsgálatra, meg 5 perces fájásokkal hazaküldött, tegnap óta C2111-C1111 lett a méhszáj, és hazaküld:-(
2013. márc. 12. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!