Tényleg van olyan, hogy a méh nem képes akkora nagyságúra tágulni, hogy a baba rendesen elférjen, és emiatt előbb megszületik?
Ezt mondta a barátnőmnek az orvosa. Nekem nagyon előre fele nő most a hasam, nem úgy mint az előző terhességnél, és a picike állandóan oldalra nyomakszik és nem előre.
Látványra nem igen nőtt az elmúlt hetekben a hasam, és arra gondoltam, esetleg nekem sem nő előre, ezért próbál helyet keresni a baba, és nyomul oldalra?
Ez vezethet a korábban szüléshez?
36 és 5 napos km
Köszönöm a választ. Az a gond, hogy a doki soha egyszer sem mondott súlyt, és a 36. héttől már nem is kell mennem sem vizsgálatra, sem uh-ra. Nem értem miért. Csak heti egy nst-re, ahol most már végre mutatott a méhem is némi tevékenységet, de még semmi jelentős, azt mondta. Az nst mindig csak egy pillanatnyi állapot, ránéz a papírra, akkor rendben volt, de ha nem vizsgál meg, honnan tudjuk, hogy a méhszáj hogy áll és a baba mekkora és hogy hogy fekszik? Rejtély, de az biztos, hogy ha jövő héten megyek, megnézetem magam.
Nem felelőtlenség ez a doki részéről? Nem magándoki.
Szerintem a méh érettségi foka is ezt mutatja. Ha meszesedik, akkor meg már kezd "elhalni". Biztosan igaza van a dokinak.
Amúgy nekem 4 kg. os volt a babám, mikor megszületett és nem volt nagy a pocim. Hosszú a felsőtestem is és a medencémben helyezkedett el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!