Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Már bocsika a tesznye kérdésér...

Már bocsika a tesznye kérdésért, csak érdeklődöm hogy ti nem pukiztok sokat szülés előtti napok, ill hetekben?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, és 1-2 hete, rengeteget pukizok, ami nem tudom hogy az étkezésem miatt van, hogy olyat eszek, de szerintem nem nagyon, vagy az hogy tágul a csípőm is és bent a belek is igazodnak amiatt... ?!
2009. szept. 13. 16:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem szültem, de az utóbbi napokban rengeteget pukizok! És nem étkezem másként mint előtte mert ch diétát csinálok, ami szinte minden nap ua. 36+4 napos vagyok. Kíváncsi leszek hogy más mit ír tapasztalatnak aki szült már. Bár a székelés sem könnyű pár napja, lehet nálam azért képződik sok gáz :S

Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!

2009. szept. 13. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős:))))36 hete vagyok.

Úgy hallottam,hogy terhesség alatt amúgy is szelesebbek a kismamik.Biztos a belek helyzete,működésük lassulása okozza.Főleg a vége felé már elég sok helyet igényel a pocaklakó:)Lehet van benne valami,mert régebben csak wc-zés közben pukiztam,most meg...:D

2009. szept. 13. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja szültem. Sem terhesség előtt, sem most nem pukizom, de az utolsó hónapokban szinte folyton arra kellett vigyáznom, nehogy társaságban is megtörténjen. Akkoriban erre fel sem figyeltem, csak most, hogy írtok róla.
2009. szept. 13. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is csak mostanában kezdtem szelelni (39hetes), eddig szerencsére még a gyomromból büfi formájában távozott a felesleges levegő. Azt könnyebb volt finomabban kiengedni, mint a pukikat!!:) Most én is észre vettem már magamon, hogy szeles lettem. Remélem akkor már nincs sok hátra!!!

Könnyű szülést mindenkinek!!

2009. szept. 14. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Már azt hittem én voltam az egyetlen szeles kismama.:)A terhesség vége felé borzasztó kellemetlen helyzetekben találtam magamat a párom előtt(nálam nem szokás a hangos szellentés),de szerencsére jókat nevettünk rajta.

De ha ez segít picit:én a szülés napján nagyon sokat jártam nagy wc-re,szinte mintha ürítette volna magát a szervezet a nagy eseményre.A beöntésnél már alig volt bennem valami.Csodálatos ahogy a természet próbál segíteni nekünk,ne aggódj,biztosan megvan ennek is az oka.

Ennél már csak az volt kellemetlenebb,amikor már megszültem és egy 4 ágyas szobában voltunk és a gátseb miatt alig tudtam visszatartani a szeleket.Finoman bocsánatot kértem,de ez ott teljesen természetesnek tűnt...csak szokni kell:)

Künnyű szülést Neked és boldog babázást!

Egy 6 hós kislány anyukája

2009. szept. 14. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kész fingó bajnok voltam terhesen :D Úgyhogy nyugi nem vagy ezzel egyedül :) De emiatt ne érezd magad rosszul! Inkább az jöjjön ki mint a mentő! :)

2009. szept. 15. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja és még valami! Had említsem meg egy kedves szomszéd nénim történetét. Megkérdeztük tőle barátnőmmel, hogy milyen volt a szülése mire ő ezt mondta: -Bementem a kórházba 2-t fingottam és már kint volt :D

Szóval ez a szüléskor sem szűnik meg.... XD

2009. szept. 15. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is azt hittem velem van a baj, mert eddig én is csak elvétve pukiztam, sőt a párom előtt soha. Most 36 hetesen ha akarom ha nem el el szokott pukkanni és nagyon kellemetlenül éreztem magam ez miatt. Nem győztem bocsánatot kérni a páromtól aki nagyon rendes és úgy tesz mintha nem is hallaná. Ezek szerint ez természetes. :-)
2009. szept. 15. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!