1 órája barnássá vált a hüvelyváladék. Innentől még mennyi idő lehet vissza? Órák, napok?
Figyelt kérdés
Nem nyákdugó volt biztosan, hiszen az intenzitása, állaga u.a. mint eddig. Most figyelem a keményedéseket, mert sűrűbben fordulnak elő, mint máskor, viszont fájások nincsenek.
Mik a tapasztalatok?
39 hetes kismama
2009. szept. 13. 14:54
1/8 anonim válasza:
Lehet csak a front, vagy .....
De ennyivel még napokig, hetekig is húzhatod. Ne figyelgesd magad, rosszabb, csináld csak a dolgodat...:)
2/8 anonim válasza:
Nem voltál dokinál tegnap, vagy ma?? A barnás folyás olyan alvadt vérszerű, vagy olyan, mint mensi előtt??? Jobb lenne megnézetni, vagy legalábbis a dokit felhívni. Nekem vizsgálat után volt barnás váladékom.
3/8 anonim válasza:
AZtamindenit... Én azonnal bevonulnék. Lehet, hogy már megszültél azóta?:)
4/8 anonim válasza:
Nem voltál ma , vagy tegnap orvosnál? Nekem orvosi vizgsálatot követő napon volt ilyen váladék. Utána pedig akkor, mielőtt a nyákdugó távozott. Barnás váladék, és aznap távozott a nyákdugó, és rá 2 napra szültem.
Ha nem nyákdugóval van összefüggésben a váladék, akkor érdemes megbeszélni az orvosoddal.
5/8 anonim válasza:
nekem se a nyákdugó ment el,csak ilyen barnás pirosos "vérzésem" volt hajnali 2-kor,és 3:46-kor megszültem.
6/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Aznap bizony beindult a szülés, hajnalban pedig megszületett a kicsi fiam! :)))
2009. szept. 19. 18:37
8/8 anonim válasza:
Mi is gratulálunk! Én 4 nappal később szültem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!