Hány kg-val mentetek szülni és hány kg-va könnyebben mentetek haza a kórházból?
Azaz arra lennék kíváncsi, hogy kinek mennyit nyomtak a babás dolgok.. baba, magzatvíz, méhlepény, víz.. stb..
Egybabások érdekelnének, mekkora volt a legtöbb és a legkevesebb súlyveszteség a kórházban?
1. baba: 65 kg-mal kezdtem, 93 kg-mal mentem szülni, nagyon vizesedtem. 4800g-mal született a fiam, és 5 nap után (császár)75kg-mal hagytam el a kórházat. A fiam 8 hónapos korára 58kg voltam.
2. baba: 60kg-mal lettem terhes, 80kg-mal mentem szülni 3400g-os lányom született. 75kg-mal hagytam ott a kórházat. 13 hónapos a lányom és még mindig csak 65 kg-ra fogytam le, de ezt is csak nagy megvonások árán. Amúgy még szopizik a babám.
Terhesseg elott 56 kg voltam,35 kg-t szedtem fel terhesseg alatt,6 hettel a szules utan visszanyertem az eredeti sulyom,majd meg tovabb fogytam,52 kg-ig fogyokura es barmilyen dieta nelkul nagyon rovid idon belul.
Nekem az okozott nehezseget, hogy azt a 4 kilot visszaszedjem utana,mert 52 kg-val mar nagyon vekony voltam.
Szerencsere egyaltalan nem maradt nyoma a 35 kg plusznak,a hasam a szules utan 6 hettel olyan feszes volt,hogy el sem hittek,hogy szultem.
73-mal kezdtem,86-tal mentem szülni.A végén már nem híztam,viszont a hasam az nőtt.
76-tal jöttem haza és havonta lement 1-2 kg így a fiam kb 10 hónapos korára 64 kg lettem amit tartok is.
Most 19 hónapos.
2. án megszületett a kisfiam :) 3960 grammal
117.5 kg-mal mentem szülni, 2 nappal később 111 kg voltam, most egy héttel később már csak 106 kg vagyok és a víz még nem ment le rólam sajnos...
Azóta naponta fogyok picit... lehet hogy a szoptatás miatt is..
73 kg-mal feküdtem be a korhazba.
70 kg voltam mikor hazajöttem. A baba 3 kg volt. Aztan 3 nap mulva 66,5 kg lettem. Gondolom az mind viz volt. Nem ment le több.
63 kg voltam, mikor terhes lettem, 84 kg-mal mentem szülni, és 75 kg-mal jöttem haza.
Itthon lement 70 kg-ra, kb. 4 hónap alatt, aztán stagnált a súlyom. Most 6 és fél hónapos a lányom és 69 kg vagyok. Már majd meg őrülök, hogy nem kaptam még vissza a "régi testem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!