Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mikor lehet újra...

Szülés után mikor lehet újra szoliba menni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 10:00
 1/10 anonim ***** válasza:
amint járni tudsz.
2013. márc. 3. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Fogalmam sincs, ilyenen nem gondolkodtam, de amíg szoptatsz, addig szerintem kerülendő.
2013. márc. 3. 10:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam, és már mentem a 2.hónapban, a sebet nem tudom miért, de leragasztottam. Sima szülés után is mehetsz, csak először ne sokra, mert gondolom nem voltál 9 hónapig, szóval simán leéghetsz. (vagyis gondolom, nem voltál terhesség alatt) :)
2013. márc. 3. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Amíg tart a gyermekágyi vérzés addig semmiképp ne, akkor sem ha már csak barnázgatsz és tampont használsz.

Én a hat hetes vizsgálaton megkérdeztem a dokit akkor azt mondta hogy már mehetek.

Állóbaa mentem és 6 percre, heti 2x, nem lett baj belőle:)

2013. márc. 3. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
És amíg vérzik miért ne mehetne? Valami ésszerű magyarázata van ennek? Szerintem amint lábra tudsz állni mehetsz, csak vigyázz, mert a melegtől beindulhat a tejelválasztás, és összetejcizel mindent :)
2013. márc. 3. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Még menstruáció alatt sem szabad menni nem hogy gyermekágyi vérzés közben..
2013. márc. 3. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Én számtalanszor voltam menzesz alatt szoliban. Kösz a lepontozást. El is fogadnám, ha valaki végre azt is leírná, hogy MIÉRT nem szabad menzesz alatt menni. Napra sem mész olyankor?
2013. márc. 3. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Az önjelölt okoskodóknak:

Orvos válaszol rovat az nlcafén:

szolárium

Tisztelt Doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy a menstruáció ideje alatt ajánlatos-e szoláriumba menni?

köszönöm

8051. kérdés:

Kriszta

2008-01-29 10:27:25

Nincs összefüggés a kettő között. Bármikor mehet.

8051. válasz:

Demendi Csaba

2008-02-02 19:07:03

[link]

2013. márc. 3. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

És ha már így sikerült hadd kössek bele még valamibe:

Szülés után 6 hétig a hüvelybe semmi nem kerülhet, tampon sem.

2013. márc. 3. 16:26
 10/10 anonim ***** válasza:
86%

juj, de sok okos nő van itt :D menses alatt ki se lépj a lakásból bakker, nehogy baj legyen :D

csak szólok, a menses teljesen természetes élettani funkció, pont úgy, mint a terhesség is, meg a szülés.

és igen, tök jó lenne, ha valaki, aki lepontoz elárulná, hogy miért is ne menjen az ember szolizni menszesz alatt és szülés után? tudományos megközelítést kérnék, nem mendemondát. köszi.

2013. márc. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!