Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok olyan Kecskeméthez...

Tudnátok olyan Kecskeméthez közeli kórházat mondani, ahol csinálnak EDA-t?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 18:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem úgy gondoltam hogy tényleg hülyék, csak 500-800ezret kérni... Kicsit ledöbbentem... Jó annak aki megteheti, igaz nekem is van ennyi pénzem, csak hát 4-5 éve gyűjtögettem.

Megköszönném priviben a doki elérhetőségét aki kérésre császároz. Még azt sem tartom kizártnak...

2013. márc. 1. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos kecskemeti nevet nem tudok, de azt igen, hogy ha (magan)pszichiatertol szerzel orvosi szakvelemenyt, hogy ilyen olyan okbol csaszarmetszes javasolt, akkor ezt minden dokinak es minden korhaznak el kell fogadni.
2013. márc. 1. 19:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, az eredeti 7-est akinek írtam törölték....
2013. márc. 1. 20:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ááá, szerintem örülj, hogy Kecsón szülsz, én ceglédi vagyok, a kórház rettenet, egy mészárszék Kecsóhoz képest, és most komolyan beszélek. A következőt Szolnokon, vagy Kecsón szülöm én is. Vagy az út szélén. Még az is jobb, mint Cegléd. :-( Amúgy innen mindenki Kecsóra jár át, ott az mondják, nagyon színvonalas, és kultúrált a kórház, EDA nélkül is.
2013. márc. 2. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!