Eszo kérdése:
Szülés után mikor tűnik el a középső barna csík a pocakról?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem ( lassan ), de még mindig ugyanúgy látszik.2013. márc. 1. 10:40
1/11 anonim válasza:
én nagyon szerettem azt a barna csíkot :)))
9 hónapja szültem, már nem látszik egyáltalán.
2/11 anonim válasza:
4 hónapja szültem, már halványodik. De anyukámnak pl. megmaradt. Amúgy van aki leradírozza, lemossa, állítólag pár hét múlva eltűnik! Komolyan! Kipróbáltam, babaolajjal, vattával dörzsöltem, és barna lett a vatta! Lehet hamarabb eltűnt volna, de inkább hagytam.
4/11 anonim válasza:
10 hónapos volt a kicsi mikor eltűnt!
5/11 anonim válasza:
5 hónapos a babám és még halványan látszódik! Nekem csak a terhesség utolsó harmadában jött elő, de akkor sem látványosan. Viszont, mikor a szülés után először néztem meg a hasam, jót nevettem: császáros lévén ott volt a vízszintes vágás csíkja, illetve a már "lapos" hasamon jobban látszódó linea nigra! Egy "kereszt" teremtődött a hasamra :D
Most már csak alig látszódik ez a "kereszt".
6/11 anonim válasza:
7 hónapos a kislányom, még minimálisan látszik!
7/11 anonim válasza:
Valakinek ma nagyon szar napja van!
9/11 anonim válasza:
De ezt nem csak 1 ember csinalja (marmint a lepontozast) mert ugy tudom 3 szavazas utan irodik ki az hogy a valasz hany szazalekban volt hasznos.
Egyebkent tenyleg gaz, nem is ertem..
Hogy a kerdesre is valaszoljak: 2 honap utan eltunt.
10/11 anonim válasza:
Nekem 1 év után is van még nagyon pici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!