Mik a tapasztalatok a tgyásról? Mikor küldik ha én szülés előtt 28 nappal igényelem?
Sziasztok!
Szülés előtt 28 nappal tgyást fogok igényelni(okt 17től)
Azt tudom, hogy kellenek majd a baba adatai is az igényléshez, ilyenkor majd ha megszületik, még azt is be kell vinni az oepnek...na és akkor mikor utalnak lóvét??
ha időbe jön a baba(nov 15)akor számíthatok decemberben pénzre??
vagy mennyit szoktak szarozni?:))
ja és mi kell az igényléshez?orvosi igazolás kell?házidokitól vagy nőgyógyitól??
Köszi a válaszokat előre is
Szia,
nem teljesen egyforma az esetünk, de hátha segítek. Én is 28 nappal a kiírt előtt kértem a gyermek megszületéséig. Amikor babó meglett, a párom bevitte a szülést igazoló papírt (kórházban adták) meg az anyakönyvi kivonatot, lezárták az ügyet és kb 1 hónap múlva kaptam lovét.
szia én most szültem júliusban de én csak szülés utántól igényeltem a tgyást!
Kell az igazolás a kórházban töltött napokrók,a kicsi anyakönyvi kivonata és egy nyomtatványt kell majd kitöltened!
Én már köv.hónap 10-én kaptam!
6 hónapig fogod kapni,de én már alig várom,hogy leteljen mert sokkal kevesebb mint a gyed!
Kellemes szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!