Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most jött ki a nyágdugóm ugy...

Most jött ki a nyágdugóm ugy látom. Szombatra vagyok kiirva. Most menjek be a korházba vagy várjak a fájásokra még?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor továbbra is marad a várakozás... Én is ezt teszem, én hétfőre vagyok kiírva, de nekem semmi jele nincs a szülés közeledtének, még a nyákdugó is benn van. Se jósló, se keményedés (csak napi pár alkalommal). Te hogy állsz ezekkel a "tünetekkel"?

Türelem... Könnyű szülést kívánok magunknak és mihamarabb!!! :)

A kíváncsi kismama voltam.

2009. szept. 10. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:

A nyákdugó hetekkel a szülés előtt is elmehet, ezért nem kell kórházba menni...

csak akor, ha folyik a víz, vagy legalább 10 perces, de inkább 5 perces fájásaid vannak.

2009. szept. 10. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:

1 evvel ezelott pont ezen a napon ment el a nyakdugom reggel es ejszaka indultak be a fajasok. Vegul nem masnap, hanem az utana levo napon delben szuletett meg a kislanyom.

A magzatviz is a masodik napon ment el reggel.

Meg semmikepp ne menj korhazba, en bementem es siman hazakuldtek.

Konnyu szulest es jo babazast!

2009. szept. 11. 08:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem hajnal 4-kor kezdett elmenni a nyákdugóm/nem egyszerre távozott/és a vajúdás alatt végig csak "ment el" és végülis éjjel szültem!Tehát én aznap megszültem:) Ki tudja minden terhesség más!Kitartást!

Könnyű szülést kívánok!

3 hetes pici fiú anyukája

2009. szept. 11. 13:21
 15/15 anonim válasza:
Szia! A nyákdugó akár hetekkel a szülés előtt távozhat,így az nem a szülés,hanem csak annak közeledtének az előjele. Sztem fölösleges bemenni,hacsak nem a magzatvízzel együtt távozott (mint pl nálam anno). Szép szülést!
2009. szept. 16. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!