Most jött ki a nyágdugóm ugy látom. Szombatra vagyok kiirva. Most menjek be a korházba vagy várjak a fájásokra még?

Akkor továbbra is marad a várakozás... Én is ezt teszem, én hétfőre vagyok kiírva, de nekem semmi jele nincs a szülés közeledtének, még a nyákdugó is benn van. Se jósló, se keményedés (csak napi pár alkalommal). Te hogy állsz ezekkel a "tünetekkel"?
Türelem... Könnyű szülést kívánok magunknak és mihamarabb!!! :)
A kíváncsi kismama voltam.

A nyákdugó hetekkel a szülés előtt is elmehet, ezért nem kell kórházba menni...
csak akor, ha folyik a víz, vagy legalább 10 perces, de inkább 5 perces fájásaid vannak.

1 evvel ezelott pont ezen a napon ment el a nyakdugom reggel es ejszaka indultak be a fajasok. Vegul nem masnap, hanem az utana levo napon delben szuletett meg a kislanyom.
A magzatviz is a masodik napon ment el reggel.
Meg semmikepp ne menj korhazba, en bementem es siman hazakuldtek.
Konnyu szulest es jo babazast!

Szia!Nekem hajnal 4-kor kezdett elmenni a nyákdugóm/nem egyszerre távozott/és a vajúdás alatt végig csak "ment el" és végülis éjjel szültem!Tehát én aznap megszültem:) Ki tudja minden terhesség más!Kitartást!
Könnyű szülést kívánok!
3 hetes pici fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!