Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most jött ki a nyágdugóm ugy...

Most jött ki a nyágdugóm ugy látom. Szombatra vagyok kiirva. Most menjek be a korházba vagy várjak a fájásokra még?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 17:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
szerintem várj, mert nem feltétlenül a szülés előjele ez. Lehet hogy igen, de lehet hogy még van pár napod. Ha fájás van, vagy ha már a magzatvíz is elfolyt, akkor irány a kórház.
2009. szept. 10. 17:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Magzatviz nem folyt el de fájést semm érzek.Köszönöm a gyors választ megnyugtató:)
2009. szept. 10. 17:40
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Én fel hívnám a dokit, hogy ő mit tanácsol. Az a biztos. Minden jót!

39+3 h km

2009. szept. 10. 17:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Megtettem felhivtam de az aszisztensnője vette fel és mondta hogy szülésen van a dokim.Tőle megkérdeztem mi a teendőm monda nyugi de hivjam később(este)dokimat:)
2009. szept. 10. 17:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Húú, ha beszéltél a dokiddal, írd már meg! Addig is nyugi. Várom a beszámolód. Második voltam.
2009. szept. 10. 18:08
 6/15 anonim ***** válasza:

én még 3 hétig húztam nyákdugó nélkül, szóval nem feltétlenül a szülés megindulásának a jele.

Ha nincsenek fájásaid és a magzatvíz se ment el, akkor szerintem a dokid sem fog berendelni

2009. szept. 10. 18:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem a nyákdugó távozása utáni 3. napon jöttek a fájások

Amikor kórházba kell menni 5-10 perces fájások ,elfolyik a magzatvíz,vagy vérzés van.

Könnyű szülést!!

2009. szept. 10. 18:11
 8/15 A kérdező kommentje:

18.08:megirom ha beszéltem vele:)

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem:)

2009. szept. 10. 18:17
 9/15 A kérdező kommentje:
18.08:Beszéltem az orvosommal:)))Nyugi, ő is ezt mondta ha semmi fájás magzatvizelfolyás semmi féle képpen nem kell bemennem ma, de holnap reggel 8-re NST.De ha elfolyik a magzaviz azonnal befele:)És ha jönnének a fájások az meg mérni 5perceseknél már indulhatok a korházba:)Ennyit mondot.
2009. szept. 10. 19:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia!

És milyen volt? Véres, nyákos? Ne haragudj, hogy kérdezem, de nahgyon kíváncsi vagyok. Köszi.

38 h km

2009. szept. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!