Hol, milyen oldalon tudnám megnézni a győri szülészet szülésznőit?

Szia! Ilyen oldalról sajnos nem tudok, viszont azzal bíztatnálak, hogy én a két szülésem alkalmával több szülésznővel is találkoztam és egytől egyig aranyosak, szakmailag felkészültek és maximálisan melléd állnak akkor is, ha nem fogadod meg őket.
Nekem az első babám fogadott szülésznőnél született, akit nagyon régről ismertem. A második szülésemnél viszont ő már nem ott dolgozott, mást meg nem ismertem, így nem fogadtam meg senkit. A szülésemnél két szülésznő is foglalkozott velem, mindegyik úgy állt hozzám, hogy fogadottként sem tudtam volna jobb és kedvesebb ellátást elképzelni. Az egyiküket Anasztáziának (Neszti) hívták.
az 1.babámnál a vajúdás alatt szinte tojtak a fejemre,szerencsémre műszakváltás volt,így a szülésemnél egy nagyon aranyos segítőkész szülésznőt kaptam.sajnos a nagy hajrában teljesen kiment a fejemből,hogy megkérdezzem a nevét.
úgyhogy most gondban vagyok,hogy lehetne ezt megtudni közel 1 év eltelte után....

Na igen, a vajúdásról szinte nincs is tapasztalatom, mindkét szülésemnél azonnal a szülőszobába mentem, és 1 órán belül megvoltak a babák.
Ezesetben, ha volt választott orvosod, és most is hozzá jársz, esetleg megkérdezhetnéd tőle, hogy ki volt a szülésznő, vagy kérhetnéd, hogy javasoljon valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!