Melyik szülésed volt a legkönnyebb? Meddig tartott, volt beavatkozás?
Figyelt kérdés
Én most várom a harmadikat, valamiért nagyon félek a szüléstől. Első 16 óra, második 7 óra alatt volt meg. A harmadiknál mire számíthatok szerinted?2013. febr. 21. 12:53
21/25 anonim válasza:
Nekem még mindig faros:(
Betöltöttem a 36 hetet és még mindig nem fordult be,most voltam dokinál:S
22/25 anonim válasza:
hogy vagytok lányok azóta? valaki esetleg megszült már?
23/25 szsuzs válasza:
én még mindig parázok...félek, hogy mi lesz, ha nem tudok különbséget tenni jósló és igazi között (jóslóm sose volt, mindkettő burokrepedéssel indult, remélem most is!) néha szétszakad a pocakom, és az előzőeknél nem emlékszem, de néha olyan gyenge a karom meg a lábam... te?
24/25 anonim válasza:
Sziasztok!
Én vártam március 23.-ra:)
Már megszültem,de elég nehézkesen.
10 nappal hordtam tul,igy a végén császár lett sajnos:(
Kétszer inditották a kórházban infuzióval,de semmi jelét nem mutatta hogy ki szeretne jönni,igy a 10.napon megcsászároztak:S
Hát a császárról inkább nem irok semmit,ha valakit érdekel,szivesen válaszolok rá:)
Már itthon vagyunk szerencsére,a lányom 3520 gr és 49 centi lett és gyönyörű:))
25/25 anonim válasza:
22-es vagyok: engem csak érdekelt mizu veletek. az én fiam már mindjárt 6 hós és egyenlőre csak ő van nekem, viszont érdekelnek a ti tapasztalataitok, ezért érdeklődöm hogy vagytok :-) kissé tartok én is a következőtől, mivel az első egy 18 órás brutális menet volt, beavatkozás nélkül...bele se merek gondolni, mi lett volna, ha még oxyznak is...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!