Ajánlanál babakocsit? A lehető legkönnyebb legyen, dönthető, lábzsákos, ne induri-pinduri kerekei legyenek, és azok bolygósíthatók.
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 18:37
1/2 anonim válasza:
mi ezt a kocsit választottuk és egyenlőre nagyon meg vagyok vele elégedve (igaz, még csak pár hete használom)
de ha ez nem nyeri el a tetszésedet, szerintem ezen az oldalon bátran keresgélhetsz, mindegyik nagyon minőségi.
és ha nem laktok túl messze az üzlettől, akár személyesen is ellátogathattok, mert mindent ki lehet próbálni és te fogod leginkább érezni, hogy melyik áll rá a kezedre, melyiknek milyen a fogása!!
jó válogatást!!
2/2 AnettZsigri válasza:
Mi ilyet vettünk: elég könnyű a vázszerkezet, lábzsák van hozzá, és bolygósítható kerekei vannak. Mondjuk a kerekek kisebb méretűek, nem tudom milyen a nagyon pici.
Ezzel nagyon könnyen lehet tömeg közlekedni is akár. (és megbízható a minősége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!