Dr. Lintner Balázs jó orvos? Volt vizsgálaton/szült innen valaki nála?
Hozzá jártam uh-ra végig. Ebből a szempontból nagyon elégedett voltam vele. Nagyon alapos, sok mindent elmagyaráz, szimpatikus.
Simán szülnék nála, bár erről nincsenek infoim. Mondtam is a férjemnek, úgy 20. hét környékén, hogy már bánom, hogy nem őt választottam dokimnak.
Én kis uh-ról ismerem, mert az Istenhegyi Géndiagnosztikán is dolgozik, és a SOTE II a kórház, ahol szüléseket vezet.
Normális, fiatal, laza orvos, már a 13héten megmondta, hogy kisfiúnk lesz, és így is lett!
Nagyon elfoglalt, Én ezért nem választanám, meg régóta van saját orvosom, de gondolom meglehet vele beszélni a szülést,terhesgondozást.
Magánrendelése a Váci utcában van!
Pont a múlt héten volt vele interjú a tv-ben!
39hkm
Szerintem jó orvos,én is voltam nála uh-n nagyon megbízhatónak tűnt,a saját(szintén SOTE II-n dolgozó) orvosom is őt javasolta genetikai uh-ra.
Viszont én sem választanám,mert nagyon sok páciense van,sok helyen dolgozik,elfoglalt.Én az egyik uh után 2 nappal hozzá egy leletért,abszolút nem emlékezett rám,azt hittem először találkozunk akkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!