Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Lintner Balázs jó orvos?...

Dr. Lintner Balázs jó orvos? Volt vizsgálaton/szült innen valaki nála?

Figyelt kérdés
Orvosválasztás előtt állok, minden tapasztalatot szívesen olvasok! :)
2013. febr. 18. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Hozzá jártam uh-ra végig. Ebből a szempontból nagyon elégedett voltam vele. Nagyon alapos, sok mindent elmagyaráz, szimpatikus.

Simán szülnék nála, bár erről nincsenek infoim. Mondtam is a férjemnek, úgy 20. hét környékén, hogy már bánom, hogy nem őt választottam dokimnak.

2013. febr. 18. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kis uh-ról ismerem, mert az Istenhegyi Géndiagnosztikán is dolgozik, és a SOTE II a kórház, ahol szüléseket vezet.

Normális, fiatal, laza orvos, már a 13héten megmondta, hogy kisfiúnk lesz, és így is lett!

Nagyon elfoglalt, Én ezért nem választanám, meg régóta van saját orvosom, de gondolom meglehet vele beszélni a szülést,terhesgondozást.

Magánrendelése a Váci utcában van!

Pont a múlt héten volt vele interjú a tv-ben!

[link]

39hkm

2013. febr. 18. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó orvos,én is voltam nála uh-n nagyon megbízhatónak tűnt,a saját(szintén SOTE II-n dolgozó) orvosom is őt javasolta genetikai uh-ra.

Viszont én sem választanám,mert nagyon sok páciense van,sok helyen dolgozik,elfoglalt.Én az egyik uh után 2 nappal hozzá egy leletért,abszolút nem emlékezett rám,azt hittem először találkozunk akkor..

2013. febr. 18. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a napokban voltam nála az Istenhegyi Géndiagnosztikán és nagyon kedves volt. Mi csak genetikai uh-n voltunk nála, mert nem tudunk igazából saját orvost fizetni, így úgy gondoltuk a genetikai uh meg csináltatjuk fizetősen, hogy legalább egyszer egy jó szakember ránézzen az apróságunkra. Ha megtudnánk fizetni egészen biztosan őt választanánk orvosnak, nagyon kedves, aranyos és mindent elmagyarázott, mindent mondott stb.
2013. jún. 20. 15:50
 5/5 anonim válasza:
A legjobb orvos! Én nála szültem és teljesen elégedett voltam. Kedves, megnyugtató és rendkívül jó szakember. 12hetesen megmondta, hogy kislányunk lesz. :) Bármit kérdeztem, készséggel elmagyarázott mindent, nem mondott felesleges dolgokat, nem kellett feleslegesen hetente UH-ra menni. És ami nagyon fontos, olyan szülésznővel dolgozik együtt (Tigyi Zsuzsanna) aki szintén egy szakmailag kiváló ember. Nagyon féltem a szüléstől, de amint megszületett a kisbabánk, rögtön azt mondtam, hogy bármikor újracsinàlnám!
2015. szept. 29. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!