Mennyire fájdalmas az amnioscópia? És tényleg igaz, hogy beinditja a szülést?
Attól függ, mennyire vagy nyitva.
Én teljesen zárt voltam, először azt mondta a doki meg sem tud nézni, de végül a legkisebb csővel bepróbálkozott. Hát fájt rendesen, nem mondom, talán jobban, mint bármi a lányommal való terhesség alatt-beleértve a szülést is.
NAgyon kellemetlen, fájdalmas dolog, de csak pár pillanatig tart. Ha már nyitva van a méhszáj, akkor nem fáj.
Utána kis vérzés lehet, de ezt el is szokták mondani.
Minden további vizsgálat kevésbé fáj, a 4. -et már nem is érzetem.
Igen, beindíthatja a szülést, pontosabban minden vizsgálat közelebb visz a babához, mert hát mégiscsak megpiszkálják a méhszájat. Nekem ettől függetlenül sikerült így is 8 napot túlhordani, de legalább előre tudtm, hogy hajas babám lesz.)
Azért ne félj, próbálj ellazulni, tényleg csak pár pillanatig fáj, utána már nem.
Szia!
Nekem 39hetesen,2ujjnyival,megindult a szülésem tőle.Elég kellemetlen amikor néznek vele.
Szia!
Teljesen zárt voltam az első vizsgálatkor, és nem fájt. Utána még 12x nézték a magzatvizet. Tehát nekem nem indította be a szülést. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!