Családias kórház, esetleg szülőotthon?
Figyelt kérdés
Hol találhatok ilyet? A szőnyi kórházban szültem 2009-ben, azt azóta bezárták (mármint a szülészeti részt), hasonló "kaliberű" érdekelne.2013. febr. 16. 15:18
1/4 anonim válasza:
Én is a két nagyobbat Újpesten szültem,azt is bezárták:(
3 hónapja a legkisebb a Szent Istvánban..
Talán itt vannak a család barátabb elvek,bár "nagyobb üzem" van az kétségtelen.
Az orvosomat jó szívvel ajánlom,vele tényleg szuper volt a szülés
2/4 A kérdező kommentje:
Ki volt az orvosod? Egyelőre még nem aktuális, de szeretnék körbetudakozódni, mire eljön az ideje. :-)
2013. febr. 16. 16:25
3/4 anonim válasza:
Én Vácon szültem, nekem nagyon pozitív élményeim voltak! A szülész is nagyon jó volt (nem a fájdalmas része :)), egy nagyon aranyos szülésznő volt bent velem, a fogadott orvosom, és a férjem. Szülés után is csak kedves emberekkel találkoztam, a csecsemősnővérek, szoptatási tanácsadók nagyon rendesek voltak. Igaz 6 ágyas szobában voltam, ez nem annyira családias, de a szobatársak miatt még ez is jó volt, jó csapat gyűlt össze :) Persze szerintem ehhez szerencse is kell, lehet, hogy másnak pont itt rossz tapasztalatai voltak.
4/4 anonim válasza:
dr.Lengyel Mária volt az orvosom,az Istvánban.
Fiatal(kb.35 körüli)nagyon lelkiismeretes,és végtelenül megnyugtató:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!