Kit ajánlotok a Szent Imre Kórház szülészetéről?
10 hetes vagyok, és szeretnék a Szt.Imrében szülni.
Melyik orvost ajánljátok?(Tarifáit is megírnátok, valamint a kórházról a tapasztalatokat?)
Köszönöm szépen
Én Dr. Bencsik András doktor úrhoz járok magánrendelésre (terhesrendelés 7000Ft). Ő a Szent Imrében dolgozik. Meg vagyok vele elégedve.
Szülésre nemtudom a tarifáját de azt szokták mondani hogy tízszerese a terhesgondozásnak, azaz nála kb 70e.
üdv 25 heteske
én is a Szent Imrében szültem, én csak becsöppentem, nem jártam hozzá terhes rendelésre. Dr. Nyulasi Gáborról van szó, nagyon kedves , volt, a szülés után adtunk neki 50 e Ft-ot, és másnap is jött megvizsgált, tényleg nagyon kedves volt, a szülést is nagyon profin vezette le.
tényleg csak ajánlani tudom.
boldog babavárást.
én Faludinál szültem augusztus elején, nagyon jófej doki, nagyon aranyos volt ahogy szülés után is törődött velem. 6500-7000 ft a magánrendelése és 60.000 ftot kapott szüléslevezetésért. Nekem még 1 doki nagyon szimpi volt onnan: Holba Pál. Ő volt az ügyeletes amikor elindult a szülés és amíg nem ért be Faludi, ő vizsgált meg és tök jó fej volt.
Szülésznőm Váradi Zsófi volt, Ő is tündéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!