Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kit ajánlotok a Szent Imre...

Kit ajánlotok a Szent Imre Kórház szülészetéről?

Figyelt kérdés

10 hetes vagyok, és szeretnék a Szt.Imrében szülni.

Melyik orvost ajánljátok?(Tarifáit is megírnátok, valamint a kórházról a tapasztalatokat?)

Köszönöm szépen

2009. szept. 7. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Én Dr. Bencsik András doktor úrhoz járok magánrendelésre (terhesrendelés 7000Ft). Ő a Szent Imrében dolgozik. Meg vagyok vele elégedve.

Szülésre nemtudom a tarifáját de azt szokták mondani hogy tízszerese a terhesgondozásnak, azaz nála kb 70e.

üdv 25 heteske

2009. szept. 7. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Én 2 éve szültem a szent imrében.Tarifát nem tudok írni, mert nem volt fogadott dokim, de ennek ellenére mindenki nagyon kedves volt velem. Ráadásul komplikációim is voltak, de egy percig nem mondta volna meg senki, hogy nem a fogadott orvosom van ott, hanem "csak" az ügyeletes. Aki mellesleg Dr Barna Péter volt.
2009. szept. 9. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:

én is a Szent Imrében szültem, én csak becsöppentem, nem jártam hozzá terhes rendelésre. Dr. Nyulasi Gáborról van szó, nagyon kedves , volt, a szülés után adtunk neki 50 e Ft-ot, és másnap is jött megvizsgált, tényleg nagyon kedves volt, a szülést is nagyon profin vezette le.

tényleg csak ajánlani tudom.

boldog babavárást.

2009. szept. 9. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:

én Faludinál szültem augusztus elején, nagyon jófej doki, nagyon aranyos volt ahogy szülés után is törődött velem. 6500-7000 ft a magánrendelése és 60.000 ftot kapott szüléslevezetésért. Nekem még 1 doki nagyon szimpi volt onnan: Holba Pál. Ő volt az ügyeletes amikor elindult a szülés és amíg nem ért be Faludi, ő vizsgált meg és tök jó fej volt.

Szülésznőm Váradi Zsófi volt, Ő is tündéri.

2009. szept. 9. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
ja, kórházi tapasztalat: 2 gyerekorvossal találkoztam, az Olga nagyon aranyos, az idősebb gyerekorvos egy állat! Úgy beszélt velem mint ha ütődött lennék, pedig csak első babás voltam:S A csecsemősök aranyosak, nekem senkivel sem volt gondom, mindig segítettek amikor kértem. 1 hétig voltunk bent sajnos, mert minikém nagyon besárgult és nem akart enni sem, de tényleg sokat segítettek a csecsemősök!
2009. szept. 9. 13:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a SEGÍTSÉGET
2009. szept. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!