Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Titeket loptak meg a kórházban?

Titeket loptak meg a kórházban?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor mit telefont vagy esetleg a baba dolgaiból is valamit?

Előre is köszi :-)

2013. febr. 14. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem, pedig amikor mentünk a babákért,a mobilokat is a szobában hagytuk... :)
2013. febr. 14. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem jellemző hogy lopnak.

A mobilt viszem magammal a köntös zsebében ha kimegyek a szobából.

A pelenkát, ruhát a kórház adja.

2013. febr. 14. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Igen, erre mondtam, hogy szobatárs függő dolog... Habár akkor találkoztam velük először, eszembe se jutott volna, hogy meglopnak, mert az egyikük pl nekem akarta adni a babája kis kesztyüjét, mert nekik nem kellett, az én lányomnak meg hatalmas körmei voltak...ha egy rosszindulatú embernek ilyen eszébe se jut... És egyébként is sokat beszélgettünk, rengeteget segített pl. mert neki már volt egy 2 éves kisfia...

Persze lehet csak szerencsém volt...

Pelenkából csak kb 2-3 db-ot tettem mindig a kis kocsijába a lányomnak ha be kellett vinni, és mindig eltűnt belőle, és másfajta pelus volt a lányomon, pedig nem hiszem, hogy 4-re lett volna szüksége annyi idő alatt :)

Ruhát csak mikor hazajöttünk, akkor vittünk neki, egyébként a kórháziban voltak a babák.

Úgyhogy nekem nem tűnt el semmi, és elégedett voltam...

2013. febr. 14. 17:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Úgy láttom mindig a pelussal van baj :-)
2013. febr. 14. 17:35
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
István kórházban szültem, nem tűnt el semmim! Oda ruhát vinni kell, meg pelus kiegészítést is.
2013. febr. 14. 17:55
 16/19 anonim ***** válasza:

a gyerekágyas osztályon nem volt ilyen,de én egy hónapot a baba születése előtt bent feküdtem a terhes osztályon,na ott voltak..pláne a C.kategória aktivizálta magát,mondtam is a szobatársamnak hogy ne hagyja elől a drága okos telefonját mert kampec lesz.,a szobánk pont a tv és társalgóval szemben volt,ajtó félig nyitva és mindig bebámultak a cigók,nem győztük bezárni az ajtót.

hallottam hogy a szomszéd szobából elloptak ezt-azt,míg mindenki lement szívhangot nézetni..

na ennyit erről.

pénz és mobil legyen mindig mindenkinél !

2013. febr. 14. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Fényképezőgépemet nyúlta le valaki- de senki más nem lehetett csak a szobatársam pasija.... románok.

rajta a szülés képeivel... és a kórházas képekkel.

:(

2013. febr. 14. 21:59
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Egy wc papír gurigát és egy mentes vizet. De véletlen volt, még a vajúdóban zavarában vitte el a másik nő párja. Visszakaptam. :)
2013. febr. 15. 09:05
 19/19 A kérdező kommentje:

Ja, szerintem is a c.kal kell vigyazni....

Az lehet az egyik legrosszabb ha a fenykepezo tunik el a potolhatattlan kepekkel. De ugyis megmarad emleknek es azt nem lophatjak el :-)

2013. febr. 15. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!