Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült az István kórházban?...

Ki szült az István kórházban? Leírnátok milyen volt? Hogy vagytok megelégedve?

Figyelt kérdés
Melyik orvost javasoljátok vagy nem?
2013. febr. 11. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Istvánba szültem megvoltam elégedve 4 ágyas szobába voltam.Veled van a kicsi non stop.Nekem női orvosom volt hát őt nem ajánlom végig csak a pénz érdekelte.Viszont több szülő szoba van én a hejedben inkáb szülésznőt választanék mert ő csinál szinte mindent.Ha bármi kérdésed van nyugodtan irj emailt.
2013. febr. 11. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Megkérdezhetem ki volt az orvosod(akár priviben is megírhatod)..

Az is nagyon fontos,hogy kit ne válasszak..

2013. febr. 11. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Én úgy mond "ügyeleten" szültem..magyarul nem volt fizetett orvosom.Ebből adódóan én orvost akkor láttam, amikor a végén varrt, de egyébként még a nevét sem tudom... :P Mondjuk a szülésznőnek sem..ebben sajnos nem tudok segítségedre lenni!

Én a 2. babámat szültem itt.Mivel nem vártam el, hogy ki legyen nyalva a..., szóval érted, ezért én megvoltam elégedve.Jó mondjuk 2. szülésné már tudja az ember mi fog történni.De pl 1. babámat a Margitba szültem, undorító szülésznővel, és pénz éhes dokival, szinte a szülőágyhoz kötözve..(ami borzasztó kényelmetlen egyébként)még azt se engedték hogy oldalra forduljak a CTG gép miatt, ami folyamatosan rajtam volt, oxitocint adtak és csak egy 10-es fejébe voltak hajlandóak epidurális érzéstelenítést adni...Hát nem volt kellemes ez az egész így elsőre.

Itt az Istvánba, meg kaptam 1 kis szülőszobát, kényelmes ággyal, annyit mozogtam amennyit akartam, és fájdalomcsillapításként kaptam a fenekembe valami szurit, amitől nem enyhültek a fájásaim, de olyan kellemes volt...ezt nem is tudom elmagyarázni.Szóval sokkal jobb élmény volt ez az egész, el tudtam engedni magam, és a babám bő 3 órán belül kint is volt kb 3 nyomással...pedig nem volt kicsi.(4100gr és 57 centi)

Ilyen szempontból szerencsém van, mert komplikáció mentesen szültem, de úgy tudom hogy itt jó orvosok vannak, így ha valami baj lenne nálad, nagy valószínűséggel jó kezekben lennél...főleg ha fizetsz is.

A babát hihetetlen gyorsan leviszik neked miután megszültél...ez azért nekem nem esett annyira jól, mert nagyon fáradt voltam, szülés előtt aludni se tudtam már, kb zuhanyozni volt időm, és mire lefeküdtem és kicsit pihentem volna, már a csecsemős jött a félkarjával a gyerekemmel a nevét skandálva... :/

A kórház nonpluszultra baba barát egyébként.A csecsemősöknél vannak szoptatási tanácsadók, szoptatós szoba kézi és gépi fejővel egyaránt.Ez jó!!!!Főleg ha az ember először szül.Még cumisüveget se engednek be, annyira elvetemültek! :) A baba folyamatosan veled van.

Amit én még annyira nem szerettem, hogy ki be járkálhatnak a látogatók..Élmény így szoptatni.Főleg én még egy kisebbséget is ki kaptam, jó nem az ablak alatt zenélősöket, de azért nem volt kellemes, hogy minimum mindig 5-en voltak nála.. :(

Na jó írtam egy kisregényt.Ha érdekel még valami amit kihagytam, akkor írj nyugodtan.

Jaaaa... és a kaja az SZAR!!!Borzasztó elváráson aluli, így készítsd a rokonságot, hogy etessenek, mert konkrétan én éhen haltam volna...

2013. febr. 12. 05:40
 4/4 edit1979 ***** válasza:
Szia! Én szeptemberben szültem ott a kislányomat, választott orvossal (dr. Szőczei Beáta) és csak ajánlani tudom. Végig nagyon kedves volt. Nálam minden volt, amiért általában a nők háborognak (burokrepesztés, oxitocin, gátmetszés) de én nem bántam, mert bíztam az orvosomban, hogy jól ítéli meg a helyzetet. Velem a barátnőm volt bent végig (a férjem nem bírta, csak mikor kibújt a kislányunk, akkor jött be) és vele is nagyon kedvesek voltak. A hely fantasztikus, a csecsemősök is, de az utolsó írónak abban is igaza van, hogy a kaja állati szar. :-)
2013. febr. 12. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!