Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debrecenbe a Kenézybe kell...

Debrecenbe a Kenézybe kell vinni a babának ruhát míg bent vagyunk? Esetleg mást?

Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A baba végig benti ruhában van, és te is benti hálóingben. Vinni semmit nem kell, max mellszívót vihetsz magadnak, plusz kaja-innivaló. 2 törölköző, fogkrém, fogkefe, tusfürdő esetleg sampon, fésű, 2 papucs, sok betét, köntös, evőeszköz, wc papír, zsebkendő, irataid, telefontöltő, rejtvény/újság. Még pelenkát és popsikendőt is adnak bent a babának. Plusz vihetsz egy vagy két textilpelenkát majd a büfiztetésekhez.
2013. febr. 14. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, melltartó betétek is kellenek.
2013. febr. 14. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, a baba kap ruhát ott. Te is kapsz hálóinget, ha van. Én vittem magammal hálóinget, jól tettem, mert mikor kellett volna nem volt tiszta.
2013. febr. 14. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és kényelmes bugyikat, esetleg eldobhatót is.
2013. febr. 14. 14:38
 5/5 anonim válasza:
A baba benti ruhát kap. Viszont ha kikéred magadhoz, akkor vigyél popsitörlőt és plusz pelenkákat a biztonság kedvéért.
2013. márc. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!