Kistarcsán hogy működnek a dolgok? Mit kell vinni? Szült mostanában valaki ott?
Szia. Én pont 1 éve szültem ott :)
Apuka természetesen bemehet, a szülőszobán adnak neki zöld ruhát, amit fel kell vennie. A babának ruhát adnak, ill. napi 2-3 pelust, szóval ezt vinni kell, mert kevés. Vinni kell még popsitörlőt, hintőport a köldökére. Nem árt egy pléd, bár adnak takarót is, de jó ha viszel. Sapi is kell, mert a folyosó kicsit huzatos. Textilpelust, popsikrémet adnak. Azt hiszem ennyi, ha valami eszembe jut még írok, vagy nyugodtan írj privit ha kérdésed van :)
Uhh ez érdekes amit az utolsó írt, nem úgy van, hogy a baba mellettem van...? Honnan hozzák ki?
Bármelyik kórházra rákeresek, csodasztoriktól a borzalmakig lehet olvasni :(
Köszönöm a válaszokat, még egy olyan kérdésem van, milyen hintőport vigyek? Azt nem utólag írja fel a házidoki? Sík hülye vagyok ezekhez, és a védőnőm meg aztán méginkább, hiába kérdezek, nem tud semmit.
Első vagyok.
Ezt a fajta hintőport recept nélkül is lehet venni, de a többi kencét majd a gyerekdoki írja fel! A kórházban azt mondták, elég ha annyit mond a párom a patikában h újszülött köldökre való hintőport szeretnénk, és ők tudják. Egyébként Naturlandos.
Hát, én a csecsemősökkel teljes mértékben meg voltam elégedve. De gondolom 100 ember-100 tapasztalat, nem mindenkinek ugyanazok az elvárásai. Én mondjuk ilyet nem tapasztaltam, amit a második válaszoló írt.
A kórházban töltött napok a mai napig fantasztikus emlékek, ha 20x szülnék mind a 20x itt tenném.
Szia!
Csak szólok, hogy ha apás szülést terveztek akkor az automatából venni kell ruhát a párodnak ami 3000 ft.
Ne érjen meglepetéskét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!