Győrben beöntés vagy kúp, vagy egyik sem? Hogy működik?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 10:00
1/4 anonim válasza:
beöntés, kétszer szültem egyszer sem kérdezték meg, hogy akarom e de szerintem nincs vele semmi baj, nem kellemetlen. ami nekem roszabb lett volna az a borotválás, de azt otthon megoldottam.
2/4 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy kérdezték-e, hogy egyetértek vele, de beöntés volt. Semmi kellemetlen, még megkönnyebbülés is volt. Egyébként kértem volna. Inkább ez, minthogy azon aggódjak szülés közben, hogy magam alá csinálok, volt amúgy is elég bajom. :)
3/4 anonim válasza:
Nekem csak az elsőnél kellett mennem, a két másik szülés előtt én kértem, hogy csinálják meg, az egyiknél hiába, oda is kakkantottam sajnos.
4/4 anonim válasza:
9 hete szültem, én kértem a beöntést, és kellemesen csalódtam, tényleg megkönnyebbülés volt, és tudtam, hogy így nekem is, a babának is és a szülésznőnek is könnyebb dolga lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!