Szülés megindítása 1 nappal a kiírás előtt a doki szabadsága miatt?
Jól döntöttél szerintem!
Szurkolok neked,hogy minél hamarabb elinduljon a kis hercegnőd és minden rendben legyen!! :)
Ismerősöm úgy járt hogy túlhordta a babáját,így a doki szabadsága alatt született meg a pici.A kismama mondta a dokinak hogy indítsa meg mielőtt elmegy szabira.A doki nem indította meg (ebben a kórházban nagyon rá vannak kattanva a természetes szülésre,se indítás,császár csak nagyon indokolt esetben stb).A lényeg mai napig haragudnak az orvosra hogy elment szabira és nem indította meg,így ügyeletesnél szült.
Én emiatt nem indíttatnám meg.Konzultálnék a dokimmal hogy kit ajánl maga helyett és felkérném őt ha elvállal...
Első válaszadónak: Sajnos szülésznőt nem tudok fogadni, illetve nem is ismerem őket egyáltalán. De úgy tudom, hogy azok nagyon jók itt, akármelyik lesz bent, amellett biztonságban leszek, és ha csak nem szülünk túl sokan, akkor foglalkozik is velem! Ez jó!
A doki nem ajánlott maga helyett senkit, úgyhogy az ügyeletesnél fogok szülni. De ezt már rendeztem magamban! túl tettem magam rajta! És igen, én is azt szeretném, ha nem is kellene velem nagyon foglalkoznia! Csak akkor legyen ott, amikor már jön a baba! Kapja el :) és normálisan varrjon össze! Valahogy kinézzek! :)Utána is nézzen rám, hogy minden rendben van-e.
Szandy 89: Köszi a jó kívánságokat!!!
Utolsó hozzászólónak: Igen, ez egyébként nehéz kérdés, főleg már túlhordásnál! És ha esetleg az ügyeletessel nem voltak megelégedve, akkor el is hiszem, hogy neheztelnek! Még bennem is bennem van a kétség (annak ellenére, hogy úgy érzem teljesen jól döntöttem), hogy mi van, ha a végén az ügyeletessel nem lesz "jó" szülni! De bizakodó vagyok! :)
És persze türelmetlen, mert már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam! (Mára vagyok kiírva. Semmit nem érzek, de ma a nyákdugó elment! :) Már ennek nagyon örülök! Bár tudom, hogy ez nem jelent sokat! Még sok idő is hátra lehet. De kevés is! :))) )
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Nem semmi, hogy nem vették észre, hogy nem a mensihez kell számolni! Az első babámmal én is így voltam, egyáltalán nem volt rendszeres, sőt! PCO-val kezeltek és tök véletlenül jött össze! Szimpla vizsgálatra mentem amikor mondta a doktornő, hogy lehet, hogy terhes vagyok! :) De amúgy az ultrahang alapján teljesen jól belőtték. Lehet pont azért, mert még annyira pici volt (6 mm petezsák), és kb 2 hetente nézegették.
Most pedig semmi gond nem volt, mindig rendesen megjött, esetleg annyi, hogy nem 28, hanem 30-32 napra. Úgyhogy ez lehet az oka, hogy nem a kiírt napon születik. De ha csak nem túlhordás lesz, akkor még kb. 2-3 napja van odabent!
De hihetetlen, hogy ilyen a mai világban előfordulhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!