Császár után mivel kenhetem 1hetes vágásomat?
Figyelt kérdés
Bephanten? Körömvirágkrém?2013. febr. 8. 18:53
1/6 anonim válasza:
Miért szeretnéd kenni? Fáj vagy valami gond van vele?
2/6 A kérdező kommentje:
Fáj,ég...
2013. febr. 8. 19:41
3/6 anonim válasza:
Nekünk azt mondták a kórházban, hogy otthon a babának a hintőporával ápoljuk. Bár nekem nem volt rá szükségem.
4/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy semmit ne tegyek rá, csak bajt okoz. Szerintem ha fáj, menj el és nézesd meg, nehogy elfertőződjön.
5/6 anonim válasza:
Szia!Nem kéne semmivel kenni,inkább ha problémád,panaszod van vele,nézesd meg.Nem javasolnak rá kenni semmit.Még 1 hete operáltak,ha jól olvasom,ez még elég friss műtéti heg.Csak szárazon kell tartani,de nem kennék rá semmit....Mert könnyen be tud gyulladni,nehogy komolyabb baj legyen.
6/6 anonim válasza:
jegelni kell szigorúan!neked ezt nem mondták?Nálunk a kórházban óránként cserélték a jeges palackot a hasunkon,és otthon is jegelni kellett még.kb 2 hét után én az aloe verás zöld krémmel kenegettem.nagyon szépen begyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!