Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babám arcát be...

4 hónapos babám arcát be kenhetem Dove krémmel?

Figyelt kérdés
Nagyon piros az arca, ki van száradva, semmi sem használ, se baba olaj, se fürdető kenőcs, se Johnsons fürdető.
2012. dec. 16. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem kenném be vele. Nekünk a gyerekorvos Lipobase krémet ajànlott ilyen problémàra, sőt télen, ha kivittem sétàlni, akkor ezzel kentem be. Nem is szàradt ki a bőre. Gyógyszertàrban lehet kapni.
2012. dec. 16. 22:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm holnap megnézem a gyógyszertárban
2012. dec. 16. 22:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne. Bár én azt sem értem, hogy a Johnsons fürdető miért lenne jó rá. (vagy az is krém, csak én le vagyok maradva?)
2012. dec. 16. 22:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Azzal nem kenném. Inkább Neogranormon vagy Bepanthen.
2012. dec. 16. 22:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom ekcemás,de jó rá neki a neogranormon.
2012. dec. 16. 22:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem. Patikában a biodermának van erre direkt gyerek kréme.
2012. dec. 16. 22:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem.Allergizálhat és tele van mindenféle vacakkal,amire egy ilyen pici baba érzékeny lehet.

Inkább valamilyen gyógyszertárit próbálj meg,amit korábban is írtak.Vagy kérdezd meg a patikust,biztosan tud ajánlani vmit.

2012. dec. 16. 22:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, holnap viszem is orvoshoz.
2012. dec. 17. 01:08
 9/15 anonim ***** válasza:
En egy gyogyszertarit kaptam ra, valamilyen aquarius.... Jo volt. Este furdokenoccsel kell mosni. Az is nagyon jo. Amugy szerintem a sudocrem is jo. Nem csak popsira a leghatasosabb.
2012. dec. 17. 01:45
 10/15 anonim ***** válasza:
A popsikrémet nyugodtan használhatod ilyen célra is. Kislányom arcát ugyanúgy frezyderm babakrémmel kenem, mint a popsiját.
2012. dec. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!