Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kiknek szoktak fizetni?

Kiknek szoktak fizetni?

Figyelt kérdés
Az orvosnak és a szülésznőnek igen, azt tudom, de ezen felül illik még adni valakinek? Ha igen, mennyit?
2009. szept. 4. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
A nővéreknek fölösleges adni, mert ők műszakban vannak, és nem biztos, hogy a 3-4 nap alatt ugyanazzal fogsz találkozni. Olyankor ajánlatos esetleg nekik is csúsztatni( max.egy ezrest), ha nem nagyon akarnak betétet, egyéb gyógyszert (aranyérre pl.kúpot) adni... Mondjuk én úgy jártam, hogy amelyiknek szimpi voltam az adott, amelyiknek nem azzal én sem foglalkoztam.
2009. szept. 4. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi még, vagyis a párom vitt egy-egy bonbont azoknak a csecsemős nővéreknek (2), ill. nővérnek (1-nek) akik tényleg segítettek.Én császáros voltam és a hajnali felkelés...hát nem szeretek emlékezni rá:(, szóval nagyon jól esett hogy az akkor ott lévő nővér segített sőt még zuhanyozni is segített amit nem mindenki mondhatott el.Igazából akkor fogsz erről dönteni mikor ott leszel és megtapasztalod kire számíthattál.Én a szülésznőmben pl.nagyot csalódtam, úgyhogy még a minimális összeget is sajnáltam...
2009. szept. 4. 22:16
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek a segítséget!
2009. szept. 5. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:

A szobatársadnak...

jesszus, miért kell pénzelni mindenkit?

Van aki még a takarítónőnek is ad...

2009. szept. 5. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az első két válaszadónak köszönöm az intelligenciáját, amiért értette a kérdést! Valóban arra voltam kíváncsi, pl. ha átlagon felüli, rendes pl. a csecsemős nővér, elvárja-e, hogy pénzt v bonbont kapjon. Szokás kérdése.
2009. szept. 5. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ilyen alapon mindenki elvárja....

Gondold el milyen lehet pl ápolóként úgy dolgozni hogy tudják hogy az orvos mennyit kap ők meg semmit

2009. szept. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!