Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Írnátok véleményetek Sote...

Írnátok véleményetek Sote II-ön Dömötör Margit és Zsoldosné Eta szülésznőkről? Kb. mennyibe kerül, ha valamelyiküket felfogadom?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 16:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Szia! A tarifájuk minimum,30000 ft.Én pont ezért nem fogadtam szülésznöt.Nagyon megvoltam elégedve az ügyeletessel,aki végig velem volt!A végén kapott egy ajándék csomagot,amit el sem akart fogadni.üdv
2009. szept. 6. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a Margitnál szültem végül és nem volt fogadott.Nagyon rendes volt,de nem egy tutujgatós,ami nekem nem volt baj.A másikat nem ismerem.Szerintem ha teheted,fogadj szülésznőt!Az éjszakások,nem voltak túl segítőkészek...Aztán reggel jött a Margit.

Én azt tanácsolom,beszélj mindkettővel és döntsd el ki szimpi és fogadd azt.

2009. szept. 6. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Dömötör Margitot ajánlotta a dokim. Te mikor szülsz? Kit fogadtál? Mondott árat? Előre is köszi, ha válaszolsz!
2009. okt. 24. 14:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Szia! nekem is Margitot javasolták, rákérdeztem, de nem mondott árat, kedves volt, mikor beszélgettünk. Még van 2-3 hetem! Neked?
2009. okt. 24. 14:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem még hozzád képest sok van hátra. :) Január végére vagyok kiírva. Ha meglesz a babád, majd érdeklődöm újra. Kitartás! Könnyű szülést kívánok! :)
2009. okt. 24. 14:59
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi, majd megírom, csak jelentkezz, mert biztos elfelejtem! ;)
2009. okt. 24. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Hogy vagytok? Babókád? Milyen volt a szülés? Ha lesz időd, írj légyszi! Köszi!
2009. nov. 13. 20:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Szia ! Megszületett a baba, egész gyors szülés volt. Sokat számított, hogy a választott orvosom és a szülésznő, Margit, profik voltak!
2009. nov. 14. 09:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Köszi a választ, és gratulálok! :) Megkérdezhetem, hogy mennyiért vállalt el Dömötör Margit, amikor felfogadtad? Ha nem mondott konkrét összeget, mennyit adtatok? Azért lenne fontos, mert nekem is őt ajánlotta a dokim. Előre is köszi, ha írsz! Sok boldogságot! :))
2009. nov. 14. 15:39
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi. Nem mondott árat, amennyit gondolunk. mi 30at adtunk.
2009. nov. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!