Ózdon szülni? Véleményeket szeretnék kapni ellátásról, orvosokról, szülésznőkről! Köszönöm előre is!
Nekem még nincs, de én is ott születtem 22 éve és ott szült két babát barátnőm is:)
Szerintem, orvosok,személyzet és felszereltség tekintetében is a top 15-ben benne van, ha nem a top 10-ben, országos szinten:)
A csecsemősök közül egy embert ismerek, Hevérnét, ő egy tündér, vicces,aranyos és tapasztalt:) Amikor barátnőm szült, mesélte neki,hogy ha fejnie kell egy anyukát, előszeretettel megrugdossák, vagy megharapnák, mert ugye erősen kell a cicit nyomni,hogy jöjjön is valami, de mondta,hogy ő nem haragszik érte:) Szintén amikor barátnőm második kislánya született ő volt bent és vette észre,hogy hoppá ez a kiscsaj már igencsak kint van:D
Egyébként az osztály olyan mint a mennyország;) nagyon szépen fel van újítva alapból a kórház, de az osztályok is gyönyörűek már évek óta, ráadásul nem az van mint egyes kórházakban,hogy mehet fű-fa be a kórterembe, hanem szépen kint meg kell várni az anyát és a babát az ajtón keresztül kukkanthatják meg a látogatók:) Egyébként mi beszöktünk anno, illetve beszöktettek minket:D, de nem volt senki akkor a teremben csak barátnőm és hát volt rajtunk védőfelszerelés is:)(így is csak 5 percet maradhattunk és hozzá tartozik,hogy barátnőm fel sem kelhetett mert a sürgősségi császár után belázasodott és iszonyat rosszul volt:S)...
Amúgy, Fábián és Michel a legjobbak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!