Szülés előtt még ultrahangoznak, hogy megnézzék, hogy hogy fekszik a baba, vagy a méhszáj vizsgálat során észlelik, ha faros?
Második babám, de egyáltalán nem emlékszem rá, hogy volt-e uh.
Most voltam a 35. heti uh-n és a doki azt mondta, hogy nem lesz több.
Miért?? Csak mert sztk és nem fogadott dokim?
Az előző terhességemnél a magándoki az utolsó hétig minden héten uh-zott.
Most akkor kell vagy nem kell uh-zni, elég a heti egy nst?
De a lényege a kérdésemnek fent van.
Segítsetek, izgulok.
36 hetes km
Szia! Sztk-ba járok, 32.heti uh után jövő héten megyek a 38.hetire, itt ez az utolsó uh.
Budapest (Kispest)
Szia!
Nekem is a 35-36. héten volt az utolsó UH.
Én kecskeméti vagyok, itt van még a 38. heti kötelező uh. Na meg majd a szülőszobán is lesz, épp a baba elhelyezkedése miatt.
38+4 h km.
Nekem 32.hetesen volt az utolsó uh.
A doki méhszájvizsgálat közben is meg tudja nézni, hogy faros vagy sem.
Mondjuk én nagyon hiányoltam az utolsó uh-t, hiszen a méhlepényt jó lett volna, ha megnézik, vagy merre jár a köldökzsinór, vagy valami. Nem foglalkoztak velem, azt mondták,jól vagyok, akkor minek az uh. Kösz szépen.
A következő terhességnél biztos addig nem jövök el onnan, amíg meg nem csinálják. Szerencsére nem volt semmi baj.
Szia!
Én sztks dokihoz jártam, és minden alkalommal csinált uht. 40+1 voltam, amikor utoljára voltam nála, szintén uhn. Aznap befektetett a kórházba. Ott másnap csinált uht, hogy megbecsülje a súlyát. 2 nappal később szültem, de előtte nem volt uh. közvetlen szülés előtt nst sem volt, csak fél percre meghallgatták a baba szívhangját. ennyi:)
A méhszáj vizsgálatkor a doki meg tudja mondani, hogy faros, vagy fejvégű e a baba. Valamint azt is meg tudja állapítani, hogy ha fejvégű, akkor merre néz a baba arca. És ez is lényeges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!