Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nem rooming-in-ben vagyunk,...

Ha nem rooming-in-ben vagyunk, akkor éjszaka mit eszik a kisbaba?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk lehetett válsztani, tápszert v lefejt tejet /más nőét, nem fertőtlenítetett/ Kecskeméten. Én Rooming inben voltam éjjelre így is elvitték a babát:-S

Akikhez meg 3 óránként hozták... hát inkább nem biztos h a húsz perc alatt jóllakott a baba...

Inkább nem is részletezem, ha teheted menj roomingba. Jobban jártok.

2009. szept. 3. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Meglepődtem az első válaszon. Úgy tudtam ma már nem adnak idegen tejet. Nálunk legalábbis úgy volt. Cukros vízzel itatták a babákat, ha nem volt elég tej. Én rooming-in-ben voltam, de éjszakára leadtam a babát. Nem hozták ki, nem tudom, hogy nem ébredt fel, vagy adtak neki vizet.
2009. szept. 3. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
roaming in-ben voltam, de császáros, így 3 éjszaka elvitték a kicsit. automatikusan cukros vizet adtak az elso 2 éjszaka, tápszerért konyorogni kellett (1-2 alkalommal kapott a kicsi, mert nem bírtam másfél orákat szoptatni, aztán fél ora pihi és megint, meg csak a sírás).
2009. szept. 3. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk teát osztogattak, míg be nem indult a tej!
2009. szept. 4. 07:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem semmi, cukros víz...

Nem is hallottam még ezt. Durva.

2009. szept. 4. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is roomingben voltam, reggel fél 6tól este fél 10ig volt a baba velünk. Én egyáltalán nem tudtam szoptatni sajnos. Ezért nappal én adtam neki a cukros vizet, éjjel pedig a csecsemősnővér. Hazaindulás előtti napon kapott csak tápszert, addig cukros vizet ivott.

2009. szept. 4. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én kértem a tápszert és a teát is, mivel enni inni muszáj. A 7. napon indult csak be a tejem. Ha nincs tejcsi és cukros lével itatod napokig, nagyon visszaeshet a súlya és besárgulhat.

Hátrányát nem érzem, a mi napig szoptatok, 1 éves a fiam.

2009. szept. 4. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos nem én döntöttem el, hogy mit adjanak a babának.

Teát eleve nem hoztak.

Csak a cukros víz volt!

2009. szept. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!