Igaz, hogy a sokadik gyerek hamarabb meg születik, mint az első? Viszont a terhesség nehezebb?
Hát, ebben bízom én is. Nagyon kíváncsi leszek a válaszokra, bár hasonló kérdést én is tettem fel nemrég, és kacifántos válaszok jöttek: mindenkinél más volt, volt, akinél könnyebb volt, volt, akinél nehezebb.
Mi a 3.-at várjuk, és a terhesség való igaz, hogy nehezebb. Legalábbis nekem. A nagy most 3,5 éves, ovit kezdi, a második 2 lesz októberben. Sok a teendő amúgy is velük.
Plusz mivel ennyire egymás után jöttek, a szervezetemnek se volt ideje regenerálódni. Úgy értem, elég lestrapáltnak érzem magam. És a 3. csak véletlenül csúszott be...
(Ráadásul júniusban diplomáztam, szakdogát 10 nap alatt írtam meg stb). Szóval míg tehettem, túl is hajtottam magam.
Nna, kíváncsi leszek a válaszokra, olyan jó volt ezt kiírni magamból, még ha nem is ide tartozik teljesen
38 hetes
előző vagyok
az elsőt 6,5 óra alatt szültem, a másodikat 2 óra alatt. A második igaz, h gyorsabb volt, de nehezebb is. Plusz gátvédelem. Fél órán keresztül nem nyomhattam. De utána könnyebb volt
Köszönöm a válaszokat!
Én pár napja teszteltem pozitívat és akarva,akaratlanul kicsit félek,hátha ez a baba is nehezen születik meg.A kislányommal sokat vajúdtam és maga a szülés is nagyon nehéz volt.Sajnos repedtem is,elég csúnya varrataim voltak.Nehezen épültem fel szülés után.
Kedves első válaszadó!
Gondolom,hogy fárasztó két pici gyerek,mellette tanulás stb...Gratulálok a 3.babátokhoz.Valamivel biztosan könnyebb lesz majd,hiszen a nagyobbik gyermeked tud majd segíteni,mert valószínűleg még az is sokat számít majd,ha játszik a húgival egy picit.Biztos vagyok benne,hogy amennyi energiát és lelkierőt is igényelnek a gyerekek,ugyanannyi örömet is okoznak neked.
Remélem lesznek még anyukák,akik megosztják velünk a tapasztalataikat!
Boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!