Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki úgy apával, hogy...

Szült valaki úgy apával, hogy apa ott is maradt a következő napokban is?

Figyelt kérdés
Nem csak apás szülést szeretnénk, de azt is, hogy apa bent maradhasson velünk a megfigyelés időszakában is, ha jól tudom, 3-4 nap, szülés módjától függően. A babát végig szeretnénk mi ellátni, nem bíznánk csecsemősökre. Szült valaki így? Hol? Milyen élmény volt, hogy érezték magukat? Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat!
2013. jan. 31. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor hátha az én válaszomra vártál:)lehetséges állami kórházban is ,de ehhez ez jó adag szerencse is kell!Én az István kórházban szültem, és szülés előtt ahogy beértünk egyből szóltam,hogy alapítványi szobát szeretnék!Mondták,hogy nagyon nehéz bejutni előre foglalás kizárt 3 ilyen szoba van ,de mindig foglalt...Ha megszültem visszatérünk rá!szülés után a 2 órás megfigyelés közben mondták,hogy mákom van éppen 1 óra múlva engednek haza egy anyukát:):)így bekerültem hát csodálatos élmény volt 3 napig hármasban voltunk szinte non stop!férjem bent aludt segített ,pelenkázott,vigyázott a kicsire amég fürödtem stb...reggel hazament ellátni a kutyusokat otthon ,meg hozott amit kértem és 12-től újra együtt voltunk.Ha van rá lehetőséged mindenképpen használjátok ki!!!Sokan mondják,hogy nem tapasztalatlan első gyerekeseknek való, jobb beszélgetni a szobatársakkal,meg segítenek hát nekem így volt legjobb az biztos!!!!!
2013. jan. 31. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Más apukával. Én nem alapítványiba voltam.

/Előző válaszadó./

2013. jan. 31. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
DEOEC ,VIP szoba 2 főre.Eleve roomingos,babát csecsemős nővér fürdeti de bent a szobában.
2013. jan. 31. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
ja és kék fény kezelést is az anyuka mellet a szobában kapják a babák
2013. jan. 31. 23:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Ismerős házaspárnak a Margitban lehetett. Persze külön, egyágyas szobára fizettek be, meg volt fogadott orvos, szülésznő, jó vastag borítékot nyomtak mindkettő zsebébe. Elvileg nem lehetett volna, de valahogy senki nem küldte haza apukát.
2013. febr. 1. 14:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Jutottál már valamire kérdező? Szerintem egyébként ahol van VIP szoba ott el lehet intézni valahogy.
2013. febr. 1. 19:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és tapasztalatokat !:) Hasznosak voltak. Valóban esetleg a VIP szobák és a magánklinikák jöhetnek szóba.
2013. febr. 1. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!