Szült valaki úgy apával, hogy apa ott is maradt a következő napokban is?
Csak magánkórházban.
Nálunk, a lakóhelyem szerinti kórházban, ha a vezető főorvost fogadják meg, akkor arra van lehetőség, hogy szülés után az apuka bemehet a kórterembe, ahol az anyuka és a kisbaba vannak, mert egyébként az apukát sem engedik a baba közelébe a kórházban, csak üvegen keresztül láthatja, de olyanra, hogy apuka is bent feküdjön a kórházban az anyukával, olyanra csak magánkórházakban van lehetőség.
Köszönöm szépen a választ. Szinte biztos voltam benne, hogy állami kórházban ez nem megoldható, már csak a helyhiány és szokásrendszer miatt sem, hisz más kismamák is jönnek-mennek, közös szobák, stb. Meglepődtem volna, ha ez államiban is megoldható valahol.
Esetleg magánkórházas tapasztalata van valakinek?
Kazincbarcikán is van rá lehetőség, nem is drága 4000 Ft/éj. Nagyon jó lehetőség, nagy segítség az, ha ott van a párja az embernek. Én kihasználtam és meg is érte:)
A szülőszobán végig bent volt velem, megfigyelés, varrás alatt is. Ő játszott a picúrral:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!